Å bli en eggdonor over en alder av 40

May 19

I en alder av 40 mange kvinner tror at visse deler av sitt liv er over og noen ville selv vurdere å bli en eggdonor. For de kvinner som er over 40 og har ønsket å bli en eggdonor deres er fortsatt muligheter. Eggdonasjon kan være en intens og tidkrevende erfaring, men det kan oppfylle kvinner i alle aldre.

Bruksanvisning

Å bli en eggdonor over en alder av 40

1 Søk etter lokale fruktbarhet klinikker og høyskoler med godt etablerte skoler av medisin som søker eggdonorer. Mange høyskoler aktivt søke etter eggdonorer som vil donere sine egg til medisinsk forskning. Disse programmene har ofte færre aldersgrenser enn tradisjonelle fertilitetsklinikker. Lag en liste med dine beste valgene og en e-postadresse eller telefonnummer som er tilgjengelige.

2 Kontakt beste valgene av epost uttrykke din interesse i sitt program. Dersom skolen eller fruktbarhet klinikk gjør liste en alder preferanse, forklare dem at du er over 40, men fortsatt ønsker å bli vurdert. I mange tilfeller klinikker og program hoder vil gjøre et unntak, spesielt hvis de er ekstremt kort av givere.

3 Fullfør alle innledende søknads spørsmålene så ærlig og nøyaktig som mulig. Ikke utelate noen del av din medisinske historie, og hvis du er usikker på visse vilkår, være ærlig om din mangel på kunnskap. Tilbakeholdelse av informasjon kan føre til fremtidige problemer som kan påvirke sannsynligheten for å bli en eggdonor.

4 Forvent å fullføre en mer detaljert søknad og delta på et intervju hvis du har valgt. Den detaljerte programmet vil være omfattende og er ofte lik pasientens sykehistorie former fleste leger krever nye pasienter å fullføre. Under intervjuet vil donasjon prosessen bli forklart for deg i detalj og søknaden vil bli grundig gjennomgått. I noen situasjoner en psykologisk evaluering vil bli gjort i løpet av dette intervjuet som kan eller ikke kan påvirke sjansene for å bli et egg donor over 40 år.

5 Forbered din første medisinsk undersøkelse. Alle givere er pålagt å ha full fysiske undersøkelser som inkluderer en fullstendig gynekologisk eksamen. Disse undersøkelsene vil vanligvis være mer tidkrevende for kvinner over 40 som er i risiko for ulike sykdommer og medisinske lidelser. Denne undersøkelsen vil skjermen for noen sykdommer eller lidelser som kan negativt påvirke den egguthenting prosessen.

6 Gjør deg klar for 30 til 40 dagers behandling i forberedelse til egguthenting. Disse behandlingene vil omfatte daglige injeksjoner som du må administrere selv. Hvis du har en venn eller et familiemedlem som er villig og tilgjengelig, kan de administrere injeksjoner. I tillegg til daglige injeksjoner, vil minst 10 leger avtaler være nødvendig for å forberede for egguthenting. Egg givere som er over 40 år kan forvente å ha flere avtaler siden leger kan være lurt å overvåke bivirkningene som ofte følger de daglige injeksjoner brukes til å stimulere egg utgivelse.

7 Avstå fra all seksuell aktivitet mens under eggproduksjon behandlinger. De daglige injeksjoner for å stimulere utgivelsen av flere egg vil øke kvinnens naturlige fruktbarhet. Dette fruktbarhet vil øke sjansene for utilsiktet graviditet for en donor.

8 Når behandlingen er fullført, vil en egguthenting planlegges. Dette gjenfinning vil bli gjort når donor er bedøvet. Transport fra klinikken eller medisinske senteret må anordnes før egget henting, ettersom den giver ikke vil være i stand til å kjøre.

Hint

  • Enhver kvinne over 40 som vurderer eggdonasjon bør konsultere sin personlige lege først. Alle eggdonorer over 40 år bør være svært sunt.
  • Bruken av injiserte hormoner kan føre til fysisk sykdom og følelsesmessige bivirkninger, inkludert ekstreme humørsvingninger.