Behandlinger for Drugs & Alcohol Abuse

July 26

Narkotika og alkohol misbruk er skadelig både for misbrukere og overgripere 'kjære. Narkotika og alkohol misbruk forårsake betydelige helseproblemer og økonomiske vanskeligheter. En av de første skritt for effektiv behandling er for overgriperen å erkjenne problemet.

typer

Personer som misbruker narkotika og alkohol ofte lider av avhengighet. Ikke alle som misbruker narkotika og alkohol er avhengige i den forstand at det hindrer personen fra å fungere. Likevel kan alle som misbruker narkotika eller alkohol nytte av teknikkene som brukes til å behandle narkomane. Andre behandlingsalternativer, spesielt de for å lette fysisk avhengighet, er bare egnet for folk som lider av narkotikaavhengighet eller alkoholisme.

betraktninger

Ulike typer overgrep vil kreve forskjellige typer behandlinger. Som du søke hjelp for deg selv eller din kjære en, innser at det kan ta tid å finne en vellykket behandling plan. Forske på nettet for å finne et program som passer dine behov.
Husk at ikke alle som misbruker alkohol krever intensiv anti-avhengighet behandling. Noen ganger alle person trenger er en støtte gruppe eller nettverk.

Støttegrupper for Drug and Alcohol Abuse

Mange mennesker som misbruker narkotika og alkohol finne trøst i selskap med andre mennesker som er i bedring. Støtte grupper som Anonyme Alkoholikere la folk få vite at de ikke er alene i sin kamp. Programmer som AA tildele mentorer / sponsorer som har forblitt ren for år for å hjelpe nye folk til behandling.
I tillegg til sponsing, AA-møter er en tid for folk å dele suksesshistorier eller åpent diskutere sine nåværende kamper med misbruk. Gjennom metoder som de "12 trinn til Recovery" AA og lignende organisasjoner gi verktøy for å hjelpe folk overvinne sin avhengighet og tendenser til å misbruke narkotika og alkohol.

Terapi

Ifølge National Institute of Drug Addiction, de fleste behandlingstilbud for narkotikamisbruk og avhengighet inkludere et element av klinisk behandling. Noen folk dra nytte av økter med en psykiater eller terapeut for å løse kjernefølelsesmessige problemer som kan bidra til misbruk. Andre svare på gruppetimer ledet av en terapeut. Gruppeterapi gir folk et støttenettverk som ikke-medisinske støttetjenester fora, slik som AA, men individuell terapi tillate en terapeut for å komme med forslag og behandling planer basert på en persons unike problemstillinger.

medisinering

Psykiatere ofte supplere behandling med medisiner utviklet for å bidra til å avlaste underliggende psykiske forhold som kan bidra til en persons narkotika eller alkohol misbruk. For eksempel, hvis en person misbruker narkotika og alkohol fordi han lider av depresjon, kan antidepressiva hjelpe kurere avhengighet / misbruk. I tillegg har mange fysisk vanedannende legemidler føre folk til å gå gjennom perioder med tilbaketrekning når de slutte å bruke. I noen tilfeller, som med stoffer som heroin, abstinenssymptomene blitt så skadelig at behandlingssentre gi kontrollerte stoffer som metadon for å hjelpe avgifte en persons kropp i et kontrollert miljø. Snarere enn å la en person oppkast, riste, svette eller har et anfall, vil behandlingssentre gradvis spre en persons eksponering for uakseptable stoffet eller bruke et stoff med tilsvarende egenskaper.