Hvordan å behandle penile gjær infeksjoner

March 24

Penile gjær infeksjoner forårsaker ofte ingen symptomer, og de kan bare bli oppdaget når partneren til en infisert mann er diagnostisert med tilbakevendende gjær infeksjoner. Når symptomene er til stede, kan de inkludere svie eller kløe på penishodet og smerte eller svie ved vannlating. Behandling er med aktuell eller muntlig soppdrepende medisiner. Penile gjær infeksjoner kan overføres til seksualpartnere.

Bruksanvisning

1 Bruk en soppdrepende krem til det berørte området av penis til å behandle gjær infeksjoner og lindre kløe. Over-the-counter soppdrepende kremer som Monistat, er egnet for bruk hos menn. The Mayo Clinic sier at kremen skal brukes to ganger daglig for ikke mindre enn en uke for å være effektive, selv om symptomene bedres før den tid.

2 Rengjør penis grundig hver dag for å fjerne eventuelle rester eller andre irritanter. Dette inkluderer trekke forhuden.

3 Tørk kjønnsorganene grundig etter bading eller svømming. Gjær trives i varme, mørke, fuktige områder.

4 Bruk en muntlig soppdrepende medisiner, som for eksempel Nizoral eller Diflucan. I de fleste tilfeller er tilstrekkelig til å behandle penile gjær infeksjoner en enkelt dose. Disse medikamentene er bare tilgjengelig på resept på grunn av fare for leverskade. Legen kan kreve en leverfunksjonstest før du begynner behandlingen.

5 gjennomgå en fullstendig medisinsk vurdering om du har underliggende medisinske tilstander som kan bidra til eller forårsaker gjær infeksjon. Diabetes er en mulig årsak til penile gjær infeksjoner, og stabilisering av blodsukkernivået er avgjørende for å hindre en gjentakelse.

6 Unngå å ha sex til din gjær infeksjon er fullstendig kurert for å hindre overføring av smitte til partneren din. Din partner må også behandles, selv om hun ikke viser noen symptomer på en gjær infeksjon. Du bør også unngå å bruke spermicides inntil infeksjonen forsvinner, da disse kan forsinke utvinning og øke penile irritasjon.

7 Fortell legen din hvis du fortsatt har symptomer etter behandling med en muntlig soppdrepende medisiner eller dersom symptomene blir verre under behandlingen. Hvis du utvikler en penile utladning, blemmer, eller feber, må du gjøre en avtale med legen din.

Hint

  • Bruk av antibiotika kan øke risikoen for penile gjær infeksjoner.