Er Lap Band Surgery Dekket av forsikringer?

January 8

Noen forsikringsselskaper dekker justerbar gastric banding (Lap-Band Surgery) hvis du oppfyller visse kriterier. Retningslinjer varierer fra ett plan til et annet, så ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å spørre om de vilkår og bestemmelser på planen.

Body Mass Index

Mange forsikringsselskaper vil dekke Lap-Band kirurgi hvis du har en kroppsmasseindeks (BMI) på 40 eller høyere, eller en BMI på 35 eller høyere med en eller flere tilleggslidelser.

Tilleggslidelser

Komorbiditet er helsemessige problemer som er relatert til fedme. Kvalifisering komorbiditet for forsikringsdekning kan inkludere diabetes, høyt blodtrykk, eller søvnapné.

Kosthold

Mange forsikring planer krever at du følger en overvåket diett for inntil seks måneder for å bli godkjent for Lap-Band kirurgi.

History of Vekt

For å kvalifisere for forsikring, må du kanskje gi medisinsk dokumentasjon som viser at du har vært overvektig eller obese i minst fem år.

psykologisk evaluering

Noen forsikringsselskaper krever også en psykologisk evaluering for å vise at du er i stand til å håndtere press og stress som følger Lap-Band kirurgi.