Vegan Diet for galleblæren

July 12
Vegan Diet for galleblæren

En vegansk kosthold --- en som unngår alle kjøtt, meieriprodukter og animalske biprodukter --- gir mange fordeler, inkludert forbedret galleblæren lyng og funksjon. Galleblæren er en av de minste organer i kroppen; Dette pæreformet sekk inneholdende galle er plassert på undersiden av leveren. Forhold knyttet til galleblæren, som for eksempel å utvikle gallestein, kan behandles eller unngås ved å spise en vegansk diett, som er en høy-fiber, lav-fett diett fri for kolesterol. Alltid snakke med legen din før du starter en ny diett diett for å være sikker på at det er trygt for deg.

gallestein Treatment

En av årsakene til gallestein er å spise en diett høy i fett og kolesterol og lite fiber. Så, vedta en vegansk kosthold kan lindre gallestein problemer og bidra til å stoppe nye steiner fra forming. Veganisme er sentrert rundt å spise en diett rik på grønnsaker, frukt, nøtter og korn; det er en anbefalt diett for å leve med gallestein i stedet for å ha kirurgi for å fjerne dem. Hvis du er bekymret for gallestein dannes etter vekttap, anbefaler Dr. Gabe Mirkin spise en vegansk kosthold.

No Meat

Galleblæren lagrer galle som produseres av leveren, og dette galle bidrar til å bryte ned fett. Hvis du spiser en fettrik diett, men det kan sette en belastning på kroppens funksjoner, inkludert måten galleblæren og gallegangen prosess fett. Eliminere kjøtt fra kostholdet ditt kutter ut fettrik animalsk protein. Dette gjelder spesielt rødt kjøtt, men magert kilder til animalsk protein inneholder kolesterol, så avkall kjøtt kan være det sunneste alternativet for din galleblæren.

Ingen Dairy eller dyr biprodukter

Kjøtt, meieriprodukter, egg og andre animalske biprodukter kjøre gamut i form av fettinnhold. Mens skummet melk og eggehviter er sunnere alternativer til melk og stekte egg, alle dyr vev og biprodukter inneholder kolesterol og er lite fiber - og derfor ikke har noen helsemessige fordeler for galleblæren. På sitt verste, melkeprodukter og animalske biprodukter er fettrik mat som, når det spises regelmessig, kan sette en belastning på galleblæren evne til å skikkelig bryte ned fett.

Spise en vegansk kosthold

En vegansk kosthold kan enkelt møte dine daglige ernæringsmessige behov, og det er viktig å huske på at enhver diett er bare så sunt som du gjør det til selv. Med et vegansk kosthold, bør du få din daglige doser av protein og kalsium fra alle naturlige, hele matvarer kilder. Mørke, grønne blader, slik som spinat og grønnkål, er høy i kalsium og mineraler, er kalorifattig og ernæringsmessig tett. For protein, er avhengige av lav-fett kilder, for eksempel linser, bønner og korn.