Hvordan redusere overflødig fett på Hip & amp; lår Fast

February 1
Hvordan redusere overflødig fett på Hip & amp; lår Fast

Å miste fett i hofte og lår regionen kan være spesielt vanskelig, spesielt for kvinner. Rutinemessig cardio trening, vekt trening, knebøy, lunges og en godt balansert kosthold er avgjørende for å redusere overflødig fett på hofter og lår. Gjør øvelsen en del av din daglige livsstil for å sikre at du forbrenner fett på en bærekraftig måte.

Trinn 1

Utfør minst 30 minutter med cardio trening. Cardio trening løfter pulsen til et nivå som støtter maksimal kalori og fettforbrenning. Øvelser som løping, jogging, sykling, hoppe tau og kickboksing kan hjelpe deg å forbrenne alt fra 500 til mer enn 1000 kalorier per time mens du trener musklene i hele bena inkludert kalver, quadriceps og hamstrings.

trinn 2

Gjennomføre minst fem sett med 20 eller flere repetisjoner av knebøy og utfall. Knebøy og utfall målrette gluteus musklene, quadriceps, hamstrings og kalver til å stramme og tone bena. Videre disse øvelsene styrke beina for å hjelpe deg å utføre cardio trening mer effektivt.

trinn 3

Vekt tog i minst 30 minutter hver dag følgende cardio trening. Fokus på underkroppen annenhver dag for å gi musklene tid til å komme. Ved hjelp av maskiner som beinpress, lår adductor og lår bortfører, gjennomføre minst fem sett med 12 eller flere repetisjoner for å bidra til å bygge muskler og brenne fett hele lår og hofte regionen.

advarsler

  • Alltid varme opp og strekke ordentlig før du utfører noen form for streng fysisk aktivitet for å forebygge risikoen for skade.

Tips

  • Hold oversikt over fremgangen i en journal. Spill dine daglige treningsøkter hver dag for å holde deg på sporet og holde motivasjonen oppe.

Du trenger

  • Athletic Shoes