Hvordan finne en brokk Doctor

July 26

Hvordan finne en brokk Doctor


Å bli fortalt at du trenger spesialisert behandling for brokk kan være stressende og skremmende. Du vil føle seg beroliget av å finne en god kirurg for å behandle din tilstand. Ved å følge disse tipsene, vil du være i stand til å finne en respektert brokk lege med hvem du vil føle deg komfortabel.

Bruksanvisning

1 Snakk med din familie utøveren eller indremedisiner. Din egen primære omsorgsperson kjenner deg og din helse historie. Han bør være i stand til å fortelle deg hvilke kirurger er spesialister på hernial problemet som du opplever, og som han anbefaler. Lag en liste over de kirurger som han nevner.

2 Se gjennom forsikringen din katalog av leverandører for å se hvilke av de anbefalte kirurger deltar i planen. Noter hvor de befinner seg og sykehusene som de er tilknyttet. Hvis ingen av kirurger som din primære omsorgsperson anbefaler er i telefonboken, ring din personlige lege tilbake med en liste over navn fra leverandøren katalogen. Spør ham som, ut av disse kirurger, ville han anbefaler.

3 Ring kirurgene som din personlige lege anbefaler og som også deltar i din forsikring plan. Gjør avtaler med hverandre for en konsultasjon for å diskutere brokk og behandlingen du trenger.

4 Ta en liste med spørsmål til konsultasjon avtaler. Ta notater på hva kirurger si. Hvis du føler deg komfortabel med å gjøre det, ta med en annen person sammen for å hjelpe deg å huske hva som ble sagt, og for å gi deg sine inntrykk av kirurgene som du intervjuet. Spør om selve inngrepet, sykehuspolitikk med hensyn til behandling og alt annet som du trenger å vite for å ta en avgjørelse.

5 Bestem hvilke kirurg er best for deg. Ring fastlegen din for å la ham vite hvem som skal behandle deg, og hva behandlingsplanen er.

Hint

  • Hvis det ikke er noen kirurger som spesialiserer seg på brokk i din forsikring katalogen, ringe forsikringsselskapet og be om en direkte out-of-nettverk henvisning til en nonparticipating kirurg som legen anbefaler.
  • Hvis brokk reparasjon er en krise eller presserende situasjon, se kirurgen at legen anbefaler så snart som mulig.