Hvordan Raccoons beskytte seg mot rovdyr?

November 1

Hvordan Raccoons beskytte seg mot rovdyr?


De fleste mennesker først bli kjent med vaskebjørn når de finner dette buskete-tailed pattedyr rotet gjennom sitt søppel på jakt etter mat. Raccoons er ofte mørk grå i fargen med ringsel haler og en krum utseende fordi bakbeina er lengre enn forbeina. Selv om de foretrekker skogsområder i nærheten av en vannkilde, vil de dra inn urbane steder på leting etter mat. Leting etter mat ofte bringer dem nær rovdyr.

Definisjon

Et rovdyr er et dyr som feller og dreper andre, svakere dyr for mat. Selv om vaskebjørn kan virke skremmende for noen, er de relativt små dyr, som veier mellom 15 og 40 pounds i voksen alder. Dermed har de mange naturlige predatorer, inkludert cougars, Bobcats, coyoter, og andre lignende kjøttetende dyr. I tillegg har store ugler og ørn vært kjent for å tære på babyen vaskebjørn, som kan være betydelig mindre.

livsstil

Vaskebjørn opprettholde en livsstil som bidrar til å holde dem fra å bli byttedyr. De er vanligvis enslig dyr. Ved å unngå å være en del av en pakke, gjør de seg vanskeligere for rovdyr å finne. De lever også i huler under store hauger av steiner eller busker eller inne hul logger og tre hull. I mer urbane områder, kan hi bestå av krypkjeller av boliger eller forlatte biler. I tillegg vaskebjørn flytte til nye hi hver dagene. Dermed rovdyr må være spesielt god på å snuse ut disse stedene.

Encounters

Raccoons er mest sannsynlig å møte rovdyr når ut i det fri jakt etter mat. Raccoons bruke stier laget av andre dyr i nærheten bekker og andre vannområder. Dette er områder der rovdyr er sannsynlig å være siden rovdyr også oppsøke vannkilder. Raccoons er også sannsynlig å komme over rovdyr i nærheten matkilder fordi de spiser noen av de samme tingene som noen av sine rovdyr spiser, som mus og andre små dyr.

Forsvar

Vaskebjørn kan løpe og gjemme fra et rovdyr. Men når et rovdyr har en vaskebjørn cornered, kan vaskebjørn har ikke noe annet valg enn å kjempe for sitt liv. En vaskebjørn som har blitt et hjørne av et menneske kan gjøre mye skade ved å skrape og bite. Dessverre kan de samme forsvarsmekanismer ikke fungerer like bra mot andre, større dyr med større tenner og klør. Det er derfor, selv om fangenskap vaskebjørn kan leve opp til 13 år, vaskebjørn i naturen har en gjennomsnittlig levetid på bare to til tre år.

Dyr

I urbane områder, kjæledyr hunder er en annen predator av vaskebjørn. Raccoons kan gå etter mat og vann igjen utenfor for hunder eller gå gjennom kjæledyr dører for å nå mat og vann som er satt ned for hunder. Selv om en middels til stor hund lett kan drepe en vaskebjørn, vaskebjørn utgjøre alvorlige farer for husdyr. Det er fordi de bærer mange sykdommer, inkludert rabies og valpesyke, som kan være dødelig. I tillegg vaskebjørn har ofte parasitter som de kan passere til kjæledyr hunder.