Mest effektive måten å fjerne flate vorter

July 7

Flate vorter forekommer vanligvis hos barn og forsvinner av seg selv. Vorter oftest vises på ansiktet, men det er tilfeller av flate vorter på hender og knær for noen pasienter. Behandlingen er ofte unødvendig, men når de blir en kilde til ekstrem forlegenhet, fjerne vorter er et alternativ.

Plassering av vorter

Plasseringen av vorter er vanligvis den avgjørende faktoren når søker behandling. Vorter som ikke er i berøring med klær eller som ikke er smertefull trenger ikke å bli fjernet. Flate vorter i ansiktet kan føre til forlegenhet for noen mennesker, og dette er grunnen til at fjerning teknikker er søkt.
Vorter som forårsaker smerte eller gnir mot klær må fjernes. Med overdreven rubbing, kan vorten blø og føre til en hudinfeksjon. Noen vorter er kløende og dette kan også føre til blødning flate vorter og hudproblemer.

Medisinsk behandling

Velge en prosedyre som ikke skader huden rundt er den vanskeligste delen av å finne en effektiv prosedyre vorte fjerning. Kryoterapi tilbyr gode resultater for å fjerne vorter. Husk at vorter kan vokse tilbake med noen medisinsk behandling for vorte fjerning. Kirurgisk fjerning av vorter ved å kutte ut vorte og noen av de omgivende hudvev er et medisinsk teknikk som brukes for vanskelige å behandle vorter. Denne prosedyren vil etterlate et arr, og kan være smertefullt.

Medisinsk behandling er ofte den mest effektive behandlingen for å fjerne vorter. Legen kan vurdere vorte og foreslå en alternativ behandling som vil fungere best for plasseringen av vorte. Ikke alle medisinske behandlinger for å fjerne vorter garantere at det ikke vil komme tilbake. Imidlertid vil medisinsk vorte fjerning gjennom kirurgi og kryoterapi fjerne vorte, i hvert fall på kort sikt.

naturlige behandlinger

Urte og naturlige behandlinger ikke arr i huden og blir ofte brukt fordi de er billigere og smertefull. Det finnes ingen kur for den menneskelige papilloma virus, som er ansvarlig for vorter. Herbal behandlinger inkluderer eple cider eddik og tea tree olje. Disse to ingredienser er brukt for sine antivirale egenskaper og kan være i stand til å effektivt eliminere vorter.

Herbal behandlinger er et godt valg for å unngå smerte og utgifter, men de fungerer ikke nødvendigvis i alle tilfeller. Eksperimentering er nødvendig for å bruke disse behandlingene.