Recovery Time for rectocele Surgery

August 17

En rectocele er et problem at mange kvinner kan oppleve. En liten rectocele vil vanligvis ikke krever kirurgi eller behandling. Imidlertid kan en mer avansert rectocele kreve kirurgisk inngrep.

Identifikasjon

En rectocele er en tilstand der musklene og konseptet i skjeden, kan ikke lenger holde endetarmen på plass. Når dette skjer rektum faller til fronten, presser den bakre veggen av vagina med den.

årsaker

En rectocele er forårsaket av straining under fødsel, avføring eller tunge løft. En rectocele er delt inn i tre grader. De første og andre karakterer beskrive små rectoceles, og generelt krever ingen operasjon. Den tredje klasse er den mest alvorlige, med endetarmen svulmende ut av skjeden.

Behandling

Rectocele kirurgi er en in-pasient kirurgi og krever et sykehusopphold på minst et par dager. Det er oftest i narkose, eller kan gjøres med regionale anestesi (som en epidural). Operasjonen utføres vanligvis gjennom vagina, i hvilken syntetiske mesh er satt på plass for å forsterke området mellom vagina og rektum.

Gjenoppretting

Utvinning tid for denne type operasjon er vanligvis flere uker. Dette skyldes det faktum at et kateter plasseres i blæren etter operasjonen. Kateteret fjernes innen en til to uker, hvis du har ingen problemer med vannlating. Normale aktiviteter kan gjenopptas, som kirurgen tillater.

risiko

Kirurgi for å reparere en rectocele, er generelt trygt. Det er risiko med anestesi som kan omfatte kvalme, oppkast, hjerteinfarkt, blodpropp og slag. Det er også en risiko for infeksjon, som kanskje må behandles med antibiotika. Rektum eller skjeden kan bli skadet, selv om sjeldne, og kan trenge å være kirurgisk reparert. Blodig utflod fra skjeden er normalt etter operasjonen, men foul smelling utladning eller rikelig blødning er ikke normalt, og bør rapporteres til legen din.