Dissosiativ Angst Disorder

February 19

Dissosiasjon er noen ganger referert til som en endret bevissthetstilstand. Noen kulturer søke følelsen av dissosiasjon for religiøse formål. Hvis dissosiasjon forekommer ofte og uten grunn, så en kan være lider av dissosiativ angst lidelse.

Dissosiativ Angst Disorder

Dissosiativ angst fører til en person til spiral inn en angst angrep etter uventet følelse utbruddet av dissosiasjon. Det er først når følelsene til dissosiasjon komme ut av det blå at man begynner å få panikk og reagerer med frykt og forvirring.

depersonalisering

Depersonalization er ett av symptomene på dissosiasjon. Det fører til en person til å føle at de opplever livet utenfor sin egen kropp, noe som kan få en til å tenke at de er gal.

Sviktende orientering.

Sviktende orientering er et annet symptom på dissosiativ angst orden. Dette etterlater en person føler seg som om omgivelsene er ikke ekte. Personer som lider av Sviktende orientering føles som om bakken beveger seg under dem, og at de ser på livet gjennom en tett tåke.

Betydning

Når noen uventet føler virkningene av depersonalisering eller derealisasjon de kan begynne å tro at de er gal som fører til en angst angrep.

betraktninger

Behandling for dissosiativ angstlidelse er vanligvis kognitiv og en pasient trenger å lære å håndtere disse følelsene på egenhånd. Noen pasienter hevder at de lærer å føle for når symptomene kan komme på, som er et stort skritt i å få til bunns i problemet.