Hvordan overtale noen som er bipolar å få hjelp

June 16

Ifølge National Institute of Mental Health, "Bipolar lidelse, også kjent som manisk-depressiv sykdom, er en alvorlig medisinsk sykdom som forårsaker endringer i en persons humør, energi og evne til å fungere. Forskjellig fra de vanlige oppturer og nedturer som alle går gjennom, symptomene på bipolar lidelse er alvorlig. "

Selv prøver å overtale en person som lider av bipolar lidelse for å få den hjelpen han trenger blir ikke lett, det kan gjøres hvis passende tiltak. I visse omstendigheter, kan du selv trenger å gjøre en intervensjon.

Bruksanvisning

Hvordan overtale noen som er Biploar å få hjelp

1 For å hjelpe noen som du tror er bipolar, må du innse at du forsøker å overbevise en person om at de trenger hjelp kan enten lokke fram en forferdelig reaksjon eller et positivt resultat, der personen samtykker i å søke hjelp.

Avgjøre hvem som har den beste forhold med denne personen, enten det er en mentor, et medlem av presteskapet, en venn eller et familiemedlem. Har den personen prøver å snakke til personen som lider av bipolar lidelse i å få hjelp med å forklare henne at det å se en psykiater kan få henne til å føle seg bedre, og at medisinering kan administrere humørsvingninger.

2 Hvis personen som lider av bipolar lidelse er en person av tro, og er katolikk, kan du gå til kirken og møte med en prest og forklare presten at du ønsker ham til å snakke med denne personen om å få hjelp. Hvis personen er fra en annen religion, kan du gjøre det samme.

3 Finn en psykiater som er spesialist på bipolar lidelse nærheten av området der den lidende personen bor. Få henvisninger til en psykiater fra en lege, en sykepleier, et familiemedlem eller venner. Du kan også finne en gjennom Mental Health Services locator på følgende link: http://mentalhealth.samhsa.gov/databases.

4 Har utpekt person sette opp en avtale med en psykiater og følge den bipolare lidende til avtalen.

5 Hvis du etter å forsøke alle punktene ovenfor, har du fortsatt ikke har vært i stand til å overbevise personen at han trenger hjelp, så du må gjøre et inngrep ved hjelp av dem som personen med bipolare disorde respekterer og liker, formidlet av en erfaren psykiater.

Hint

  • Ikke noen gang fortelle den personen som lider av bipolar lidelse som hun er gal.
  • Lag en liste over personer som har en negativ innvirkning på denne personen, og holde dem unna.
  • Vær tålmodig og akseptere det faktum at bipolar lidelse påvirker alle rundt personen som lider av det.
  • Ifølge Alliansen på psykisk helse, "Selv om det er ingen kur for bipolar lidelse, er det en treatable og håndterbar sykdom."
  • Få hjelp umiddelbart hvis du frykter for sikkerheten til den personen som lider av bipolar lidelse eller for andres sikkerhet. Ta kontakt med din lokale politiet for å få hjelp.