Hvordan overvinne frykten for å miste en kjær

January 26

Hvordan overvinne frykten for å miste en kjær


Frykt for døden er en naturlig menneskelig følelse. For noen av oss, kan de frykter innhente oss, og vi kan ikke riste muligheten for å miste en kjær, uansett hvor sunt de synes å være. Det er viktig å overvinne frykten, slik at du kan leve ditt daglige liv i fred og fri for unødvendig bekymring.

Bruksanvisning

1 Innse at døden er en uunngåelig del av livet. Alle, inkludert deg, dør på et tidspunkt. Noen av oss bruker bare noen få år på jorden, mens andre tilbringer nesten et århundre. Sluttresultatet av livet er alltid den samme. Du må først akseptere at døden er en naturlig del av livet og alle ansikter det som noen punkt.

2 Tilbringe mer tid med dine kjære. Vis dem hvor mye du bryr deg og hvor mye du verdsetter å ha dem i livet ditt. Ingen av oss vet når vår tid er ute. Tilbring tid du har igjen, om det er 5 eller 50 år, med familie og venner. Når den dagen kommer at du faktisk har å forholde seg til å miste en kjær, jo flere gode minnene du har av denne personen, jo bedre vil du være i stand til å håndtere din sorg.

3 Hold en journal og skrive ned alle dine tanker på slutten av hver dag. Holde din frykt flaske opp inni tillater dem å langsomt ta kontroll over dine tanker. Hvis du uttrykke disse tankene på regelmessig basis, vil du være bedre i stand til å forstå dem og arbeide gjennom dem.

4 Utvikle en daglig aksept for deg selv der du lover å gjøre denne dagen den beste av livet ditt. Les inspirerende bøker og historier fra de som har lært verdien av livet og hvordan å leve hver dag til fulle.

5 vinne frykten for å miste en kjær ved å bare nyte livet hver dag. Gjenværende i frykt for døden reduserer livskvalitet og ingen ønsker å leve et liv i frykt. Løs å nyte hver dag du har med familie og venner, og fokusere på å skape gode minner som varer evig.

Hint

  • Søk profesjonell rådgivning om din frykt for å miste sine kjære blir så ødeleggende at du ikke kan fungere normalt i hverdagen.