Hvordan bli kvitt Staph i garderober

January 19

Staphylococcus (staph) er en type bakterier som utgjør en helserisiko når det går inn i et sår, muligens forårsake en alvorlig infeksjon som krever antibiotikabehandling. Nye staph stammer fortsette å utvikle seg, med mange blir resistente mot antibiotika. Centers for Disease Control and Prevention anser meticillinresistente Staphylococcus aureus (MRSA) en alvorlig helserisiko. MRSA spres gjennom hud-til-hud kontakt, dele forurensede gjenstander eller kontakt med forurensede overflater. Fellesskap-assosiert MRSA hudinfeksjoner spredt i overfylte innstillinger som garderober, som presenterer flere staph-smitte risiko fordi idrettsutøvere ofte lider sports-relaterte kutt og skrubbsår.

Bruksanvisning

1 Bruk rengjøringsmidler som desinfisere og drepe bakterier. Non-desinfisering rengjøringsprodukter vil ikke eliminere bakterier. Sjekk med Environmental Protection Agency for en liste over produkter vist seg effektiv mot MRSA.

2 Spray desinfeksjonsmiddel inni skap, på benker og gulv, og på alle andre plast, harde og / eller ikke-porøse materialer. Bruk plast hemmer i stedet for stoff, og spray vanskelig med desinfeksjonsmiddel etter å fjerne alle klær.

3 Kast alle såpestykker og grundig rene såpe holdere med desinfeksjonsmiddel. Vurder å bruke flytende kroppsvask i stedet for bar såpe, og kjøpe eller oppmuntre bruken av antimikrobielle personlig rengjøring produkter når det er mulig.

4 Vask klær og håndklær daglig med blekemiddel eller vaskemidler som inneholder blekemiddel. Skitne klær og våte håndklær igjen liggende rundt gi grobunn for bakterier, inkludert staph.

5 damp ren teppe, møbeltrekk og stoff solskjerminger med spesielt formulerte renhold løsninger for å eliminere bakterier. Sørg for at alle flater i rommet rengjøres med en slags desinfeksjonsmiddel.

6 Installer en ozon generator. Ifølge Environmental Protection Agency, noen studier viste at lave nivåer av ozon kan hemme veksten av bakterier, mens ozon er tilstede. Følg produsentens instruksjoner for å holde ozon på et sunt nivå.

7 leie et firma som spesialiserer seg på biohazard opprydding helt desinfisere garderoben og alt utstyr hvis andre metoder ikke eliminere staph.

Hint

  • Håndheve god hygiene og andre rutiner for å begrense staph smitte. Krever at alle utøvere å dusje etter praksis og spill og til å plassere sine klær og utstyr i riktige beholdere for umiddelbar rengjøring.
  • For å begrense risikoen for staph infeksjoner, Centers for Disease Control and Prevention anbefaler at du vasker hendene ofte og grundig; ikke dele personlige elementer, for eksempel håndklær eller barer av såpe; holde kutt og skrubbsår rene og dekket med en bandasje inntil fullstendig helbredet; og unngå kontakt med andres sår eller bandasjer.
  • En staph infeksjon kan utvikle seg til potensielt dødelige tilstander, inkludert bakteriell lungebetennelse og bakterier i blodet.
  • Antibiotika-resistente stammer av staph utvikle seg fra misbruk og overforbruk av antibiotika, ifølge National Institute of Allergy og smittsomme sykdommer. Ikke bruk antibiotika for å behandle virus, og alltid fullføre hele kurset av antibiotika foreskrevet for bakterielle infeksjoner.