Tegn på hodet Congestion

September 8

Hodet eller nesetetthet er en tilstand som oppstår når mucus (ofte kalt snørr) bygger seg opp i luftveiene i nesen og blokkerer passasjen av pusten. Congestion kan ofte bygge opp langt inn i hodet og noen ganger føles som om det er nesten nær ørene. Lunger er forårsaket av mange faktorer, og er et symptom i stedet for en sykdom i seg selv. Men dette symptomet kan forårsake smerte og lidelse på egen hånd. Det er viktig å vite når du kan bli overbelastet for å behandle det med riktig medisin.

luftveisobstruksjon

Er det vanskelig å puste? Føles det som om du puster gjennom noe? Dette kan være fordi du puster gjennom noe. Når du er overbelastet, bygger slim opp i nasal luftveiene. Dette er en forsvarsmekanisme som kroppen bruker når den prøver å hindre fremmedlegemer, som virus eller bakterier, kommer inn i kroppen. Hvis nesen føles koblet opp, er det mulig at du har hodet lunger.

slim utflod

Når for mye slim bygger seg opp i nesegangene, vil det ofte utslipp gjennom neseborene, og noen ganger til og med gjennom strupen og munnen. Dette er en ubehagelig følelse og kan ofte føre til slim svelger eller en rennende nese. Dette symptomet oppstår vanligvis i tandem med generell slim buildup.

Hoste og nysing

Slim buildup hindrer luftveiene og gjør det vanskelig å puste. Noen ganger kroppen vil forsøke å tømme luftveiene ved hoste eller nysing. Selv om du hoster eller nyser er vanlige symptomer på andre sykdommer, de er vanligvis forbundet med hodet lunger og slim buildup generelt.

hodepine

Hodepine er et vanlig resultat av lunger. Noen ganger slim buildup blir for tung, eller nasal vev blir for betent og hoven, for nesen for å bli kvitt all overflødig slim. Når dette skjer, vil slim buildup begynne å bygge trykk i hodet som kan føre til hodepine.

Urolig mage

Selv om ikke vanlig, er det mulig for lunger til å føre til en urolig mage. Dette skjer vanligvis når for mye snørr er svelget. Selv om det ikke er skadelig, vil svelge for mye ofte føre til en kvalm og urolig mage. Hold en serviett eller lommetørkle rundt når du er overbelastet for å unngå å svelge slimet ved å spytte den ut.