De beste dietter for tenårings Guys

November 8

Teen menn synes å morph fra små gutter til unge menn nesten over natten. En dag, er din sønn en liten gutt, alle armer og ben og den neste, det virker som han har lagt fem inches og 20 pounds. For å tillate denne plutselige, forventet vekst, må du sørge for at han har de nødvendige næringsstoffer tilgjengelig som drivstoff for sin utvidede vekstspurten.

kaloriinntak

Din tenåringssønn har nettopp kommet inn en av de største vekst spruter han vil oppleve i sitt liv. Du må planlegge for dette sprute fordi han er i ferd med å gå fra å være en gutt til å være en ung mann som er strekke raskt ved inches og økende vekt som han begynner å sette på mer muskler. Hvis han deltar i idrett på skolen eller i samfunnet, vil han trenge enda mer kalorier, slik at han kan erstatte det som han bruker opp i idretts praksis og spill.

Din ungdoms sønn vil trenge mellom 2500 til 2800 kalorier per dag bare for å opprettholde sin vekt. Hvis han trenger å få vekt, diskutere dette med legen sin, slik at du vet hva slags kaloriinntak for å gi ham. Kaloriene bør komme fra høykvalitets grønnsaker, frukt, magert kjøtt, hele korn og magre meieriprodukter som yoghurt, ost og 1 til 2 prosent melk.

Kalsium

Som barn inn i puberteten, de redusere sitt inntak av melk mens de begynner å drikke mer sukker-laden brus og energidrikker. Dette skjer bare på den tiden da kroppen begynner å kreve mer kalsium for å bygge sterkere bein. Som disse tenåringene inn sine middelaldrende år, vil de betale prisen ved å utvikle osteoporose. Din sønn vil trenge 1200 mg kalsium per dag for å hjelpe sine bein blir sterkere.

Oppmuntre tenår mannlige å fortsette å drikke melk, selv om du gir kalsium-rik mat som spinat og sesamfrø. Gi kalsium-rik snacks som ost terninger og kjeks eller knekkebrød og kremost. Aksje opp på yoghurt og iskrem. Gi iskrem i begrensede mengder, så sønnen din ikke tar i for mye fett og sukker. Sørg for at du har rikelig med yoghurt på hånden for skolefritidsordning snacking. Aksje opp på kalsium-forsterkede juice og frokostblandinger, slik at sønnen kan ha nytte.

Protein

Din sønn må spise 45 til 60 gram protein per dag, slik at han kan vokse og opprettholde muskel han utvikler seg. Hvis han er vegetarianer, må du fylle opp med bønner, soyaprodukter og nøtter, så han ikke gå glipp av nødvendige protein kilder for sin fysiske utvikling.

Hvis din sønn er ikke vegetarianer, kan du fylle opp med magert kjøtt, meieriprodukter og fisk. Fortsett å holde hamburgere i menyen din plan, men øke bestanden av fisk som laks og kveite. Kjøp mer kylling og magert rødt kjøtt.