Hvordan forbedre Desk Posture å avlaste Carpal Tunnel

July 24

Enhver form for holdning justering er en utfordring fordi det betyr å endre noe som har blitt en ubevisst vane. Likevel er det en av de mest effektive måtene å bremse utviklingen av carpal tunnel syndrom (hvis du allerede har det) eller stoppe deg fra å utvikle det (hvis du ikke er der ennå). Det kan også bidra til å avlaste andre typer slitasjeforhold som databrukere er yrkes utsatt for å utvikle. Les videre for å lære hvordan du kan forbedre ditt skrivebord holdning å avlaste carpal tunnel.

Bruksanvisning

1 Først justere høyden innstilling av stolen foran skrivebordet, slik at når du planter derriere rett opp mot ryggstøtten på stolen, knærne falle godt inn i en sving og føttene hviler flatt på gulvet, litt foran dem. Når du har funnet og satt dette komfortabel høyde, gjør en bevisst innsats for å holde ryggen i kontakt med baksiden av stolen mens du sitter rett opp og ned på samme tid. Dette bør ta med armene og albuene i en rett vinkel litt over tastaturet, med underarmene horisontalt. Prøv å huske hvordan dette føles, med fokus din bevissthet på bunnen av ryggraden mot stolen, deretter på rette opp ryggraden og tucking skuldrene i litt. Ikke fokuser på dine armer, håndledd eller hender; du vil ha dem til å falle inn i en komfortabel posisjon uten å tvinge dem på noen måte. Hvis stolen er riktig høyde og og ryggraden er riktig plassert, vil dette skje.

2 Neste, sjekk ut høyden på skjermen din. Som du sitter i denne stillingen, er du ser opp på det? Ned mot det? Eller rett fram, med halsen plassen på dine skuldre? De fleste finner sine skjermer er på den lave siden og må heves litt.

3 Som du fokusere på arbeidet, lese materialet på skjermen, og typen, vil du pleier å helle i mot skjermen. Begynne å prøve å varsle deg selv å gå tilbake til denne sentre holdning hvert fjerde eller femte minutt, alltid starter med det punktet på bunnen av ryggraden. Vi vil komme tilbake til dette i et minutt.

4 Nå tar en nærmere titt på hvordan du holder hendene dine mens du skriver. Har du bøyer håndleddene i mot tomlene? Eller ut mot din pinkie fingre? Skal du holde håndleddene ned, la dem hvile på tastaturet eller en håndleddstøtte mens du skriver? Alle disse hånd / håndledd stillinger forverre carpal tunnel eller øke risikoen for å utvikle det. Den beste stillingen for å skrive er en nøytral en, hvor hendene strekker rett ut foran deg og håndleddene ikke vinkel. Enda viktigere, bør håndleddene være på samme nivå plan som hendene eller litt over dem. Ellers vil du sette en mye større belastning på muskler og nerver i håndleddet, og det er mer sårbare enn fingrene. Når du har fått hendene inn i denne nøytral posisjon, ta en mental øyeblikksbilde av det på samme måte som du "set" tilbake holdning i tråd med baksiden av stolen. Viktig: Hvis du bruker en håndleddstøtte, kan du prøve å minne deg på at det er ment å hvile på når du ikke skriver. Det samme gjelder armlenene, hvis stolen har dem. Hvile håndleddene på denne type støtte mens du skriver er en fin måte å øke risikoen for å utvikle carpal tunnel, eller gjør det verre hvis du allerede har det. Hvis du ikke kan trene deg til ikke å gjøre dette, må du kanskje fjerne armlenene eller kvitte seg med håndleddet pad.

5 Nå bygge den mentale bildet du nettopp har tatt på sentre holdning jeg ba deg om å huske på trinn 1 og 2, og bygge en liten en-to-tre drill for deg selv. For teller en, senke ryggen mot stolen. På teller to, rette øvre rygg og tuck i skuldrene. For teller tre, rette ut håndledd og holde underarmene horisontalt. Det burde ta deg mindre tid til å gjøre dette enn det gjør å lese den, bare et par sekunder.

6 Din siste oppgaven er å utvikle en vane å gjøre denne øvelsen å omstille din holdning med jevne mellomrom. Noen mennesker kan finne det nyttig å sette påminnelser på skjermen, eller varsler på sine PDA / iPhones. Andre finner måter å bygge det inn i den type arbeid du gjør ved å koble det med noen aspekter av dette arbeidet. Hvis du legger merke til dette, religiøst, kan det gjøre deg i stand til å erstatte tidligere dårlige vaner av slumping, lute, skiftende vekten til den ene siden, etc. og redusere ubehaget du føler på slutten av en lang hard dag foran datamaskinen.

Hint

  • Advarsel: Carpal tunnel og andre former for repetitive stress skade kan ikke kureres med holdning justeringer. Hvis du tror du har en slik tilstand, bør du sørge for å se en lege så snart som mulig og utarbeide en behandlingsplan. Disse anbefalingene er kun ment som et supplement til en slik plan, eller som en strategi for å redusere risikoen for å utvikle RSI i første omgang.