Hva kan jeg bruke for å holde Cats Out of My Child Sandbox?

March 7

Hva kan jeg bruke for å holde Cats Out of My Child Sandbox?


Det klump barnet siktet ut av hennes sandkasse er ikke en av de peanøtter du kastet ut for ekornene i går. Du og ditt barn se en følelse-stimulerende lek plass fylt med læringsmuligheter, men katten din, eller naboens katt, ser en spesialbygd søppel boksen. Katter elsker myk sand, og når de bruker ditt barns sandkasse en gang, holde dem ut blir en pågående kamp. Kjemiske, motion-sensing og barrieremetoder hver har sine fordeler og ulemper.

barrierer

En tettsittende dekselet fungerer best for mindre sandkasser, men det kan være tungvint for større sandkasser. Prøv en presenning for en lett-å-ta av dekselet, sammen med en opp-ned bøtte i sentrum av sandkassen for å holde vann fra pooling. Du kan også bruke skygge stoff eller nylon netting vektet ned med murstein eller steiner. Pass på at kantene av presenning eller stoff utvide flere inches forbi sandkasse veggene i hver retning, og ikke glem å dekke sandkasse øyeblikket barnet slutter å spille. Ark med kryssfiner lage en effektiv, men tung barriere. Motstå trangen til å feste dem til sandkassen med hengsler, spesielt hvis du bruker en enkel kryssfiner ark. Trekket kan smelle stengt under lek og skadet barnet ditt. Tre eller plast gitter ark gjøre en tryggere dekke, så lenge de enkelte lamellene er to inches fra hverandre eller nærmere.

kjemiske avstøtende

Mange kjemiske repellants, for eksempel ved hjelp av møllkuler, ammoniakk eller pepperspray, eksponere barnet ditt til hud og øye irritasjon eller mulig forgiftning. Sitrus skreller utgjør ingen risiko for barnet, mens kattene finne sin duft offensive nok til å unngå området. Bytt ut skreller ofte for å opprettholde et konsistent nivå av de essensielle oljer som gir deres duft.

bevegelses~~POS=TRUNC

Feste en bevegelsessensor til et sprinkleranlegg eller ulyden enheten vil skremme en katt nok til å gjøre ham unngå området i fremtiden. Husk å slå av enheten mens barnet leker og slå den på igjen når han kommer inni. Denne metoden forhindrer gjengangerne mer effektivt enn barrierer eller kjemikalier, fordi de fleste katter hater å bli våt og misliker plutselige lyder, selv de som ikke er spesielt høyt.

Sandbox Alternatives

Innendørs sand bord, pappesker fylt med pakking peanøtter, småstein, ris eller tørkede bønner eller oppbevaringsbokser fylt med lek sand, kaffegrut eller tørket pasta gi barnet ditt med muligheter for sand spille vekk fra nabolaget katter. Mens dine egne innekatter kan fortsatt finne en måte å komme inn i dem, disse barnesikker alternativene er lettere å tømme eller forkaste hvis de gjør.

skjerm~~POS=TRUNC Rom

Gi skygge for ditt barns sand spille mens du holder katter i sjakk ved pitching en skjerm telt over sandkassen. Legg stoff løkker langs den nederste kanten, hver to inches, for å stake den godt ned i bakken, eller lå fire-by-fire innlegg langs den nederste kanten for å holde katter fra bare sklir under bunnen for å komme til sand. Du kan lage din egen lett, lett, skjermen rom fra fire til seks tomat stakes knyttet til å danne et telt, sette innsatsen langt nok fra hverandre i bunnen for å passe over ditt barns sandkasse. En gammel hageslange kuttet til omkretsen av teltet basen hjelper tynge den nederste kanten av myggnettet dekke.