Naturlige måter å redusere Salt i kroppen din

September 26

Naturlige måter å redusere Salt i kroppen din


Salt er avgjørende for riktig kroppsfunksjon. Spise overflødig salt, som finnes i pre-pakket og kommersielle matvarer, men kan føre til at du har for mye av det i kroppen din. En overdreven mengde salt i kroppen kan føre til høyt blodtrykk og væskeansamlinger som kroppen holder på vannet i et forsøk på å opprettholde homeostase. Mens alvorlige tilfeller krever medisinsk intervensjon og reseptbelagte legemidler, kan du bruke naturlige metoder for å skylle overflødig salt ut av kroppen din.

Vann

Drikkevann er den mest effektive måten å bli kvitt overflødig salt i kroppen, og er den vanligste metoden for behandling av milde tilfeller av hypernatremia, overskytende natrium i blodet, ifølge forskere ved Institutt for indremedisin av William Beaumont Hospital. Kroppen bruker vann for å fortynne salt. Hvis du tar i ekstra salt, drikke ekstra vann gjør at kroppen til å fortynne saltet skikkelig og skylle den ut gjennom nyrene. Det er best å drikke vann jevnt utover dagen for å gi kroppen en jevn tilførsel av vann for å arbeide med. Å drikke for mye vann på en gang kan føre til en natrium-mangel, noe som kan være farlig og noen ganger dødelig.

Trening

Trening får deg til å svette. Når du svetter, mister du både vann og mineraler fra kroppen din. Hvis du har ekstra salt i kroppen din, vil du svetter ut en større mengde av det. Arbeide opp en svette i minst 45 minutter går en lang vei mot å bli kvitt noe av det overskytende salt. Det er viktig å holde hydrert og å etterfylle andre mineraler som kalium og magnesium, når du er ferdig å forebygge sykdom.

salt Restriction

Redusere salt er et annet viktig aspekt for å bli kvitt overflødig salt i kroppen. Salt holdes tilbake helt i 12 til 24 timer hvis det er en stor mengde overskytende salt i kroppen. Deretter blir salt begrenset til halvparten av den daglige minimumskravet, som er 1 500 mg, inntil legemet er kvitt overflødig salt, vanligvis en dag eller to. Det er viktig å overvåke saltinntaket regelmessig for å hindre tilbakefall av overflødig salt, bor på eller under 2300 mg daglig, spesielt for de som er utsatt for vann oppbevaring og høyt blodtrykk.

naturlige Diuretika

Det finnes en rekke matvarer og drikke du kan ta i som vil stimulere kroppen til å kvitte seg med ekstra salt i kroppen din. Asparges, grønne grønnsaker, rødbeter og løk føre til at du tisser mer, forårsaker en økning i mengden salt du utvise per dag. Drinker med koffein, som kaffe og te, har også denne effekten. Løvetann rot te er spesielt nyttig. Du må drikke ekstra vann for å unngå dehydrering når du bruker diuretika, selv om de er naturlige. Daglig tilskudd med en multivitamin og kalium supplement anbefales å hindre utarming av viktige vitaminer og mineraler.

betraktninger

Selv overflødig salt kan utskilles naturlig, er det viktig å vite når du skal søke medisinsk hjelp. Kronisk høyt blodtrykk eller kronisk eller alvorlig vannretensjon garanterer en tur til legen. Han kan velge å sette deg på en saltfattig diett. Diuretika av noe slag bør ikke brukes i mer enn en dag eller to, eksklusive en daglig kopp kaffe eller te, fordi de kan føre til mineralmangel og dehydrering i noen tilfeller. Alle med en sekundær medisinsk tilstand, for eksempel hjertesykdom, diabetes eller nyresvikt, bør alltid konsultere en lege før du prøver å bli kvitt overflødig salt. Det kan være visse metoder som må være begrenset eller modifiseres, eller en underliggende årsak til den overskytende salt som må behandles medisinsk.