Hvordan få Rit magen Fat uten å trene

February 7

Hvordan få Rit magen Fat uten å trene


Som en persons alder øker og metabolisme minker, pleier skjemmende magen fett å bygge raskt. De med en genetisk predisposisjon for å bli vekt rundt midsection er mer tilbøyelige til å pakke på pounds. Ikke håndtere den ekstra fett kan føre til alvorlige helsemessige bekymringer, for eksempel diabetes, hjertesykdom, brystkreft, galleblæren problemer, kolorektal kreft, høyt blodtrykk og metabolsk syndrom, ifølge Mayo Clinic. Du kan redusere mage fett uten trening ved å følge et sunt kosthold og unngå fett-bygningen matvarer.

Bruksanvisning

Matvarer for å unngå

1 Dryss salt på maten med måte. Overflødig natrium gjør kroppen beholde vann, noe som skaper en puffy og oppsvulmet utseende i midten.

2 Kutt ned på karbohydrater. Kroppen din lagrer matvarer, for eksempel bagels og brød, som backup drivstoff som skal benyttes under lange perioder med trening. Men hvis du ikke brenner karbohydrater, de raskt bygge opp i magen.

3 Eliminer stekt mat. Disse er høy i fett og fordøye sakte, slik at kroppen din føler seg oppblåst og tung.

4 Velg drikker med omhu. Drinker med høy surhetsgrad, for eksempel kaffe, alkohol, fruktjuice og kullsyreholdige drikker, kan forverre din gastrointestinal (GI) tarmkanalen og forårsake oppblåsthet.

5 Unngå gass varer. Matvarer som brokkoli, belgfrukter, blomkål, kål og løk føre gass til å akkumulere i mage-tarmkanalen.

Foods å spise

6 Crack åpne et egg. Egg er høy i vitamin B12 og kan øke stoffskiftet.

7 Stick til magert kjøtt og fisk. Tyrkia, tunfisk og laks er mager og lite mettet fett. Fisk inneholder også omega-3 fettsyrer, som kan fremme en flatere mage ved å redusere stress kjemikalier.

8 Go green. Mørke, grønne blader, slik som spinat, Romaine og arugula, er høy i fiber og lite kalorier. For å redusere det daglige kaloriinntaket og dempe appetitten, spiser en solid salat før hvert måltid.

9 Få litt nutty. Nøtter som mandler er en fylling, lavkalori snack. Hold deg til de usaltet slag for å hindre oppblåst mage.

10 Velg et bær. Frukt er høy i fiber og tilfredsstille en søt tann. Vær nøye med å holde seg borte fra tilsatt sukker frukt produkter, som for eksempel gelé, saft og sorbeter.

Vaner å tilpasse

11 Kutt ned kaloriinntaket. Nettsteder som my-calorie-counter.com (se Ressurser) kan hjelpe deg å sette en vekt-tap mål og spore forbruksmønstre. Reduser ditt daglige inntak av et par hundre kalorier for å barbere av sta magen fett.

12 Spis fem på seks små måltider per dag. Dette vil regulere blodsukkeret og hindre overspising og vektøkning. Regelmessig ernæring øker også stoffskiftet, som hjelpemidler i magen fettforbrenning.

13 Drikk rikelig med vann. Ofte hjernen forvirrer følelser av tørst med sult, forårsaker du å spise når kroppen din er dehydrert. Skylle ut systemet med åtte 8-oz. glass vann per dag.

14 Relax. Høye nivåer av stresshormoner kan øke fettlagring rundt midten. Adopter en avspenningsteknikk, for eksempel yoga eller meditasjon, for å forebygge stress hormon.