Detox Mat 24 HR

July 3

Folk valgte å faste i en 24-timers periode som en måte å avgifte kroppen og gi de indre organene en sjanse til å hvile. The Master Cleanse er en velkjent væske fort at mange sverger ved. Alternativt kan du også juice faste på fersk hentet frukt og grønnsaker juice, urtete eller rykende fersk hjemmelaget grønnsakskraft. Ideen er å konsumere væske som ikke er hermetisert, frossen eller bearbeidet: forbereder fersk juice overgår drikke rekonstituert appelsinjuice, for eksempel.
Hvis du har noen alvorlige medisinske problemer, få tillatelse først fra legen din.

fordeler

Den primære grunnen til at folk raskt for en dag er utvinningen fra overspising, spise noe som ikke fordøye eller opprettet matforgiftning, eller å hoppe starte en diett diett. Bare raskt hvis du vet at du er frisk nok til å gjøre det. For eksempel, hvis du jobber en veldig fysisk eller mentalt krevende jobb, bør du vurdere å faste på en fridag. Det er ofte vanskelig å faste, rens og utføre vanlige arbeidsoppgaver.
Juice faste eller ved hjelp av master rens fjerner avfall som er lagret i mage-tarmkanalen, spesielt i tykktarmen. De fleste helsepersonell sier at et daglig avføring er ideelt, men noen mennesker rapporterer bare to eller tre avføringer per uke.

Ved å faste, kan du redusere tendens til overspising. Andre fordeler inkluderer forbedret fordøyelse, absorpsjon og spise mindre porsjoner av mat med større mat metthetsfølelse. Etter fasting, rapporterer noen mennesker ikke spiser så mye som de gjorde før faste og ha en mye større bevissthet om hva de forbruker.

The Master Cleanse

Først popularisert i 1970, er Master Cleanse en lemonade laget av sitronsaft, lønnesirup, cayennepepper og destillert vann. Det er konsumert i stedet for fast føde i flere dager. Den gamle standarden var å se etter ingen synlig belegg på tungen. Dette er fordi tungen blir sett på som en indikasjon på hva som skjer i magesekken. En hvit belegg på tungen signaliserer stagnasjon i tradisjonell kinesisk medisin (TCM). En klar tunge signaliserer en klar mage-tarmkanalen.
For nybegynnere, etter Master Cleanse for dagen kan likevel gi fordeler. Drikk rent vann i tillegg til brus i løpet av dagen for å unngå dehydrering.

juice Fasting

Hvis du drikker brus for en dag er ikke spiselig, presse friske grønnsaker og frukt gjennom en juicer i stedet. Elson Haas, MD, av Marin County, California., Har ledet flere juicing detox grupper for de siste årene. Forfatter av The New Detox Diet, Dr. Haas anbefaler å bruke økologiske produkter for ikke å legge giftstoffer til juice.

Sikt i minst fire til seks åtte unse glass ferskpresset juice daglig. Drikk ytterligere fire til seks åtte unse glass vann for å holde seg hydrert. Du kan også konsumere urtete passende for en dag med fasting som løvetann blad, fennikel frø, rødkløver, gul dock eller burdock. Alle disse bistå i fordøyelsen, avgiftning og rensing av blod. Følg te produsentens anvisninger som hver te har forskjellige urte konsentrasjoner.