Hvordan lære å elske deg selv

April 30

Hvordan lære å elske deg selv


Noen dager er det umulig å se i speilet og se noe som du liker. Det er så lett å begynne å kritisere deg selv. Denne negative tenkning kan påvirke hele livet. Begynn å elske hvem du er med disse trinnene.

Bruksanvisning

1 Gå til et speil og ta en titt på deg selv. Finn en ting som du liker om deg selv. Det spiller ingen rolle hva det er. God hud, fint smil, flott hår. Det kan også være noe så lite som gode formet øyenbrynene. Bare finn noe du kan være positivt om.

2 Hold på at en positiv ting. Neste gang du tenker en negativ tanke om deg selv, stoppe og minne deg på at du har noe om deg selv som er flott.

3 Finn noe annet om deg selv som du liker. Det spiller ingen rolle hva det er, det bare må være noe positivt. Igjen, bruk disse positive ting å utligne den negative. Det trenger ikke å være noe positivt fysisk heller. Gjør noe bra på jobb, en tjeneste for en venn, håndtering av en vanskelig situasjon godt alle teller som noe positivt.

4 Unn deg selv når du kommer opp med noe positivt om deg selv. Ta deg tid til å skjemme bort deg selv eller plukke opp en spesiell godbit bare for deg selv. Skape en positiv holdning i deg selv.

5 Fortsett å forsterke denne positive tenkning. Negative tanker er så mye av en vane som positive. Så din skape en ny måte å tenke på deg selv. Fortsett og gjenta trinnene finne noe positivt om deg selv og forsterke dem når negative tanker krype inn.

Hint

  • Prøv å skrive ned alle dine positive ting ned. Dette vil være en måte å minne deg selv på det positive på en dårlig dag når du bare kan huske det positive.