Hvordan bli kvitt loppene på People

March 5

Hvordan bli kvitt loppene på People


Lopper er en vanlig plage for både mennesker og deres kjæledyr. De er veldig små i størrelse og alder, men selv den gjennomsnittlige loppe kan levere en svært smertefullt bitt. Ifølge University of Florida IFAs Extension, kan loppebitt forårsake intens kløe, ofte resulterer i sekundær infeksjon og de vanlige stedene for angrep er på ankler og nedre deler av bena. Behandling av ditt kjæledyr og lokaler for lopper er skadelig i å bli kvitt loppene på mennesker.

Bruksanvisning

1 Unn ditt kjæledyr. Bade kjæledyret med en loppe fjerning shampoo og plassere en loppe krage på kjæledyret for ekstra beskyttelse mot lopper. Bade kjæledyret ditt på en jevnlig basis for å hindre lopper fra reattaching seg til kjæledyret ditt.

2 Rengjør hjem av lopper. Ifølge University of Florida IFAs Extension, er mennesker ofte bitt av lopper når de kommer inn infested områder. Siden lopper lever i og innskudd egg i teppet, dryss salt på gulvet for å tørke opp og drepe lopper og deres egg. Støvsug huset grundig. Fest vakuum posen i en plastpose for å forhindre de fangede lopper fra rømmer og kommer inn i ditt hjem.

3 Unn din hage. Lopper trives i fuktige, skyggefulle områder utendørs. Spray butikken merkevare utendørs loppe frastøtende i alle kjølige, skyggefulle områder av hagen din og i områder der kjæledyret vanker mest. Les og følg alle instruksjonene nøye før du bruker den frastøtende å sikre suksess.

4 Vask klærne og kjæledyr sengetøy grundig. Lopper vil regelmessig legge seg i klær og kjæledyr senger. Henge vasket klær og kjæledyr sengetøy materialer utendørs for å tørke.

Hint

  • Spray Skin Så Soft, en urt og oljebasert produkt fra Avon kjent for å frastøte insekter, på huden din og din pets strøk for å frastøte lopper.
  • Hvis bad og loppe krage ikke fungerer å kvitte kjæledyr av lopper, må du kanskje ta ditt kjæledyr til veterinær for å få en medisinert bad.
  • Hvis din hjemme er infisert med en stor mengde av lopper, må du kanskje ringe på en profesjonell å kunne fjerne lopper fra hjemmet ditt.
  • Hold kjæledyr innendørs mens du bruker butikk-merkevaren utendørs loppe frastøtende spray på plenen for å hindre skade ditt kjæledyr.