Hva en Tick Looks Like

November 23

Flått kan overføre sykdommer til mennesker som kan forårsake alvorlig sykdom eller død. Det finnes mange forskjellige typer av flått, men ifølge Centers for Disease Control, "er flåttbårne sykdommer i USA overføres ved Ixodidae (hard) flått."

Beskrivelse

Flått er edderkoppdyr og har fire par bein, en kropp, hode og ingen antenner. De fleste flått er mindre enn 3/16 tomme lang. Ticks hule eller feste til dyr og mennesker huden mens suger blodet. Det er vanligvis ingen smerter, og flåtten kan ikke engang bli lagt merke til av sin vert i flere dager.

American Dog Tick

Den amerikanske hunden tick sender Rocky Mountain flekket feber, som var dødelig før antibiotika ble brukt til å behandle den. Denne flåtten er mørk rødbrun med røde rygger og flekker på kroppen sin.

Blacklegged Tick

Den blacklegged tick forårsaker sykdommen anaplasomsis og Lyme sykdom. Denne flåtten har en lys brunlig gull kroppen med en svart oval nær hodet og åtte sorte rette ben.

Brown Dog Tick

Den brune hunden tick er også ansvarlig for å overføre Rocky Mountain flekket feber. Denne flåtten er en honning brun farge med lange rette ben.

Lone Star Tick

The Lone Star hake fører ehrlichiose hos mennesker. Denne flåtten overfører Lyme sykdom. Det er en rødbrun farge, og hunnen har en hvit sirkel i midten av ryggen som ser ut som en stjerne.