Hva er de viktigste effektene av å bruke datamaskiner?

October 25

Hva er de viktigste effektene av å bruke datamaskiner?


Datamaskiner spille en rolle i nesten alle aspekter av samfunnet, fra bestiller en pizza å få en høyskole grad. Jo flere datamaskiner blir inngrodd i dagligdagse aktiviteter, jo lenger folk tilbringer foran dem. Mens gode datakunnskaper er et must, tilbringer for mye tid foran datamaskinen har noen mindre enn hyggelige konsekvenser verdt å vurdere.

Stillesittende livsstil

Datamaskiner gjøre omtrent alt for mennesker. For mange, å ha en datamaskin på hånden betyr liten grunn til å faktisk stå opp og gjøre noe. Du trenger ikke engang å komme opp for å bruke telefonen, som video budbringere gjøre det enkelt for folk å få kontakt med hverandre i en håndvending. Folk blir stadig mer stillesittende på grunn av denne evnen. Over tid kan en stadig mer stillesittende livsstil føre til vektøkning.

øyeplager

Alle som noen gang har brukt lang tid foran en datamaskin kan sannsynligvis attest til det faktum at belastningen på øynene er blant de vanligste bivirkningene av databruk. All About Vision rapporterer at øyeplager er en klage uttrykt av hvor som helst mellom 50 og 90 prosent av data arbeidstakere som av 2011. Riktig belysning, hyppige pauser og en oppgradert skjerm som bruker nyere, mindre stressende teknologi kan bidra til å redusere belastningen på øynene.

hodepine

Ofte et resultat av øye-relaterte databruk problemer, hodepine er en av de vanligste effekten av lange perioder tilbrakt foran datamaskinen. Mens hodepine er en forståelig del av databruk, kan hyppig hodepine tyde synsproblemer som krever korreksjon. Gjør en avtale med et øye-omsorg profesjonell for å lindre smerten av PC-relaterte hodepine.

Ryggsmerte

Ryggsmerter er et problem oppleves av mange mennesker som bruker datamaskiner i lengre perioder. Du kan lindre ryggsmerter computer-relatert gjennom riktig holdning. Lag en bevisst innsats for å utøve god holdning mens du sitter ved datamaskinen. Hold stol på riktig høyde for skrivebordet, eliminerer behovet for å anelse over.