Hvordan hjelpe barna vokse Tall

April 8

Hvordan hjelpe barna vokse Tall


Spørsmålet om høyden kan være et ømfintlig tema for mange barn som lengter etter å være høyere enn de i dag er. Å være høy kan gjøre deg sterkere og bedre rustet for visse aktiviteter. Selv om den viktigste bidragsyter til en persons høyde er deres genetiske makeup, faktorer som ernæring og mosjon spiller også en rolle i vekst. Du kan maksimere ditt barns voksende potensial ved å hjelpe dem øve noen sunne livsstilstips.

Bruksanvisning

1 Oppmuntre barnet til å delta i aktiviteter som fremmer forlengelsen av kroppens muskler. Eksempler på slike aktiviteter inkluderer stretching, sykling, svømming og løping.

2 Gi et utvalg av sunn mat for barnet ditt å spise. En diett som er rik på grønnsaker, frukt, lav-fett ikke-fett meieriprodukter, magre proteiner og hele korn fremmer vekst. Begrens mengden sukkerholdig snacks, "junk" mat og mat med høyt mettet fett at barnet spiser.

3 Minn barnet ditt å gå til sengs i tide. Han bør få mellom åtte og 12 timer søvn hver natt. Hvis et barn ikke får nok søvn, kan hun oppleve lavere nivåer av Human Growth Hormone. Dette hormonet spiller en stor rolle i vekst.

4 Oppmuntre barnet til å holde seg borte fra alkohol, tobakk og illegale rusmidler. Disse stoffene kan skade kroppen og noen ganger også hemme vekst.