Effekt av Benadryl under graviditet

September 2

Under graviditet, mange kvinner slå til over-the-counter medisiner for å redusere symptomer som morgenkvalme, ryggsmerter eller hodepine. Ofte er disse plagene starter tidlig i svangerskapet. Men legene foreslå å unngå noe narkotika når det er mulig i løpet av første trimester av svangerskapet, fordi det er da de fleste av de vitale organene utvikler seg i et foster. De fleste helsearbeidere anser Benadryl trygt gjennom svangerskapet, skjønt, spesielt for å redusere morgenkvalme under den avgjørende første trimester.

Benadryl Basics

Difenhydramin er hovedingrediensen i Benadryl, en over-the-counter antihistamin produkt som brukes til behandling av allergier. Diphenhydramine er også den viktigste ingrediensen i mange over-the-counter sovne produkter, fordi dens primære bivirkningen er døsighet. I tillegg er difenhydramin godkjent av Food and Drug Administration å blokkere kvalme og oppkast av reisesyke. Stoffet blir brukt på en lignende måte for å forhindre morgenkvalme under graviditet. Doser på 25 og 50 mg brukes hos voksne. Benadryl arbeider i fire til seks timer, og effekten er størst i den første timen.

Benadryl bruk i graviditet

Ifølge en 2005 studie publisert i American Journal of Obstetrics og gynekologi, Benadryl bruk av gravide kvinner har økt fra 1976 til 2004. Stoffet er i svangerskapet kategori B, noe som betyr at studier i dyr på fem ganger human dose ikke har vist skade å fostre men at ingen studier har blitt gjort hos kvinner å bekrefte sikkerhet. Derfor kan Benadryl brukes når det er nødvendig under svangerskapet.

Graviditet Risks

Benadryl er en gammel nok stoff som dets virkninger og bivirkninger er godt kjent for leger, men det er ikke mange studier om effekten av Benadryl hos gravide kvinner. I 2009, SM Gilboa og andre forskere rapporterte misdannelser assosiert med mange antihistaminer, inkludert Benadryl og nyere stoff alternativer. Av de 24 mangler, primært ikke-hjerte relatert, som oppsto, var Benadryl assosiert med åtte. Dette støttet ikke en direkte forbindelse mellom antihistamin og mangler, så ytterligere studier kunne støtte eller avkrefte en sammenheng.

naturlig alternativ

Selv Benadryl bruk i første trimester for morgenkvalme har ikke blitt studert, har stoffet blitt sammenlignet med ingefær, som er et naturlig middel for kvalme og oppkast. I et 2007 Thai studie, ingefær og Benadryl vellykket reduserte kvalme og oppkast av morgenkvalme, men bare Benadryl var forbundet med overdreven søvnighet.

Misforståelse

På 1970-tallet, Bendectin, som inneholdt antihistamin doxylamine, ble markedsført til kvinner for morgenkvalme. Etter markedsføring antydet at doxylamine forårsaket lem-relaterte misdannelser i høye tall, og Bendectin ble fjernet fra markedet. Selv Benadryl er i samme klasse av antihistaminer som doxylamine, ingen studier eller individuelle rapporter til Food and Drug Administration støtte samme type store defekter med Benadryl bruk.