Hvordan å behandle Peyronies sykdom

January 19

Peyronies sykdom er en relativt sjelden tilstand som involverer den mannlige genital medlem, forårsaker den til å bøye eller kurve i nære relasjoner. Tilstanden ble først skrevet om i 1743 og er oppkalt etter den franske kirurgen Francis de la Peyronies.
Mens tilstanden er ikke kritisk, og noen ganger herder seg selv, vil det føre til at de som lider av den ekstreme smerter forårsaket av arrvev som dannes oftest på undersiden, men kan påvirke mer enn en side av den mannlige akselen.
Ofte er tilstanden en årsak til erektil dysfunksjon hos menn og er oftest forårsaket av skade, medisiner eller kollagen unormalt. Lære å behandle Peyronies sykdom bringer lindring ikke bare fra fysiske symptomer, men også de mentale problemene som mange menn opplever i forbindelse med tilstanden.

Bruksanvisning

1 Gå til legen din hvis du føler at noe er galt. I mange tilfeller kan Peyronies sykdom ikke lenge, mens i saker som varer lenger enn seks måneder, kan ulike behandlingstilbud bli foreslått. Legen må vurdere hva som kan være årsaken til tilstanden i første omgang.

2 Prøv vanligste legemidlene etter diskutere slike alternativer med legen din. Mange menn bruker Vitamin E behandlinger, som har vært brukt siden 1940-tallet. Ansett som en antioksidant, er vitamin E brukes til å behandle ulike hudsykdommer, inkludert arr. Andre vanlige behandlinger inkluderer Potoba, som også er kjent som kalium-para-amino-benzoat.

3 Spør legen din om kolkisin, som lenge har vært brukt som behandling for gikt. Colchicine er kjent for å forstyrre arrvev produksjonsprosesser i kroppen.

4. Vurder kirurgi som en siste utvei. Hensyn for kirurgi kan omfatte, men er ikke begrenset til alvorlighetsgrad og tidligere behandlingsmetoder. I de fleste tilfeller, foreslår legene venter minst 12 måneder før man vurderer operasjon.

Hint

  • I de fleste tilfeller, symptomer på Peyronies sykdom gå bort av seg selv. Selv om det er vanskelig å være tålmodig om en slik tilstand, vil tiden vise om tilstanden vil løse seg selv.
  • Peyronies sykdom skaper en enorm innvirkning på de fleste menn som lider av tilstanden. Søk profesjonell medisinsk råd og veiledning for å forebygge problemer som for eksempel mangel på selvtillit, forholdet problemer eller psykisk fortvilelse.