Hva er TRICARE helseforsikring?

February 2

Hvis du for tiden tjenestegjør i, eller har pensjonert fra, USA væpnede styrker, kan du være kvalifisert for helseforsikring fordeler gjennom TRICARE, som er en del av landets militære helsevesen.

Identifikasjon

For å være kvalifisert for fordeler gjennom TRICARE, må du aktivt, eller har tidligere, servert i en av de syv uniformerte tjenester, i henhold til programmets hjemmeside. Dekning er også tilgjengelig for familien din, inkludert din ektefelle og barn.

typer

Fra september 2010, det er ti helsevesenet planer tilgjengelig gjennom TRICARE. Mange av planene er utpekt for bestemte medlemmer. For eksempel har noen planer gi dekning for medlemmer og deres familier mens stasjonert utenlands. Det er også planer tilgjengelig for reserve medlemmer.

betraktninger

Selv om du har en viss fleksibilitet i å velge en TRICARE plan, er det krav avhengig av din status i det militære. Hvis du og din familie er registrert på Forsvars Enrollment Kvalifikasjon Reporting System (DEERS), blir du automatisk innmeldt i tre planer: Standard og Extra, Standard Seas og for livet. I tillegg må alle aktive plikt medlemmer melde deg på en av de TRICARE Prime planer.