Pediatric opplæring i førstehjelp kvalifikasjoner

December 26

Pediatric opplæring i førstehjelp kvalifikasjoner


Pediatric førstehjelp omfatter omsorg for mindre kutt og andre skader, men det omfatter også store problemer som brannsår og medisinsk nødhjelp som krever HLR. Å vite noe om pediatrisk førstehjelp er viktig for de som arbeider eller bor sammen med barn, spesielt for de som jobber i barns utvikling sentre, skoler, private hjem og profesjonelle helsetjenester. Den type pediatrisk opplæring i førstehjelp avhenger av kvalifikasjoner til dem som ønsker å ta et kurs.

lekfolk

For de som ønsker å lære pediatrisk førstehjelp fordi deres arbeid setter dem i kontakt med barn, er det ingen trening forutsetninger for disse kursene bortsett fra ønske om å hjelpe barn i nød. Noen fra fornøyelsespark arbeidere til lærere til foreldre eller barnevakter kan lære førstehjelp for barn. Folk kan ta grunnleggende pediatriske førstehjelpskurs fra American Heart Association eller deres lokale Røde Kors.

forpliktet respondere

Personer som er forpliktet til å svare på barndommen nødhjelp som en del av jobbene sine er de som jobber som Fosterhjems leverandører, Child Development Center arbeidere, lærere og trenere. Noen kan bli pålagt av staten eller regulerings byrå til å ta pediatrisk opplæring i førstehjelp. Kurs i pediatrisk førstehjelp for denne målgruppen er mer spesifikke og strekke utover grunnleggende førstehjelp. Disse kursene kan også omfatte HLR og automatisk ekstern defibrillator trening. Personer i denne gruppen har tidligere opplæring i barneomsorg.

medisinsk personell

Noen som deltar i pediatrisk opplæring i førstehjelp er de som jobber sette dem i nær kontakt med vanlige pediatriske nødhjelp. Sykepleiere, leger, ambulanse, ambulansepersonell og respiratoriske terapeuter har spesifikke kurs utformet for deres nivå av trening og ferdigheter på grunn av deres omfattende medisinsk beredskapsopplæring. Medisinsk fagpersonell ta Pediatric Advanced Life Support trening som inkluderer å lære HLR og AED for medisinsk faglig og læring avansert intravenøs plassering, trakeotomi teknikker og legemiddelhåndtering.