Hva er fordelene med Willow Tree Bark?

April 5

Hva er fordelene med Willow Tree Bark?


Willow bark fra piletrær har vært brukt i århundrer som en måte å redusere smerte. Aspirin bruker kjemiske komponenter som ligner på stoff som finnes i willow bark. Willow bark er tilgjengelig i helsekostbutikker og fra forhandlere som lager naturlige helseprodukter. Den er tilgjengelig som en tørket pulver, en tørket urt, og som et skjær.

Behandling Tre Bark

Piletrær blir ofte brukt som et landskapsanlegg for sin ynde og skjønnhet. Mer enn 300 forskjellige varianter av piletrær og busker er i vierfamilien familien, den største som er den hvite piletre som kan vokse så høyt som 75 fot med en omkrets på 20 inches. Piletrær er raskt voksende og trives nær innsjøer, elver og bekker. Bark fra den hvite piletre blir oppsamlet, tørket og bearbeidet til te, tinkturer og pulvere. Det meste av samlingen av willow bark foregår på våren og sommeren for å dra nytte av høyere potens av saft som er i barken.

smerte~~POS=TRUNC

Willow bark eller produkter laget av barken vil redusere hodepine, ryggsmerter, smerter fra slitasjegikt, og redusere ubehag fra inflammatoriske tilstander. Ifølge University of Maryland Medical Center, har blinde studier vist at smertestillende egenskaper willow bark sammenlignet med placebokontroller.

Hud og hodebunn behandlinger

Noen hud kremer og hår sjampo inneholder salisylsyre, et derivat av willow bark som brukes til å behandle psoriasis, flass, og akne. Folk kan også kjøpe tinkturer av willow bark og legge dem til deres hud eller hår produkter for å forbedre de medisinske effektene av disse produktene.

advarsler

Personer som er allergiske mot aspirin bør ikke bruke piletre barkprodukter, siden de er kjemisk lik. Folk tar Dilantin bør ikke bruke willow bark kosttilskudd, siden willow bark øker aktiviteten av dette stoffet i kroppen. Når du bruker blodfortynnende eller anti-inflammatoriske medisiner, skjære willow bark bruk. Ved hjelp av willow bark med betablokkere eller diuretika kan redusere effekten av disse stoffene. Gravide eller ammende kvinner bør ikke bruke willow bark, fordi høye konsentrasjoner av kjemikalier i willow bark kan passere fra mor til barn.