Hvordan søker jeg om en Arkansas Medicare Provider Transaksjons Tilgang nummer?

March 6

Hvordan søker jeg om en Arkansas Medicare Provider Transaksjons Tilgang nummer?


En Arkansas Medicare Provider Transaksjons Account Number (PTAN) er også referert til som en leverandør identifikasjonsnummer (PIN). Denne ti-sifret nummer brukes av delstaten Arkansas for å individuelt identifisere hver helsepersonell i staten og i sin tur helsepersonell bruke dette nummeret til å fakturere Arkansas Medicare for utførte tjenester. The National Plan og Leverandøren Enumeration System samler og opprettholder identifiserende informasjon om helsepersonell og tildeler PTANs. Prosessen med å få en Arkansas PTAN er ganske enkel og tilgjengelig på nettet.

Bruksanvisning

1 Gå til https://nppes.cms.hhs.gov/NPPES/StaticForward.do?forward=static.npistart og klikk "Apply Online for en NPI." Dette skjemaet kan være ferdig i ca 20 minutter.

2 Les vilkårene for nettstedet på NPI påføringsinstruksen side og godta dette ved å klikke på "Start Application Form" knappen. Den "Application Security Check" skjemaet vises.

3 Svar to sikkerhets spørsmål om "Application Security Check" form. Klikk "Next" for å gå til NPI søknadsskjema.

4 Lag en bruker-ID og passord på NPI søknadsskjema. Etter inn passordet ditt to ganger, svarer fem sikkerhetsspørsmål som du velger fra en rullegardinlisten, og klikk "Next" for å gå til den andre siden av NPI Søknadsskjema.

5 Selv beskrive som enten en enkeltperson eller en organisasjon ved å velge riktig alternativknappen og deretter på "Next" for å gå til den tredje siden av programmet, "Provider profil" side.

6 Fyll inn ditt navn, fødselsdato, state of fødsel, fødeland, legitimasjon, personnummer og annen nødvendig personlig identifiserbar informasjon om "Provider profil" side. Klikk "Next" for å gå til adressen form.

7 Skriv inn din epostadresse og klikk "Next" for å gå til "Øvelse Location" form.

8 Angi detaljer om plasseringen av din praksis og klikk "Next" for å gå til "andre identifikatorer" side.

9 Skriv inn andre identifikatorer som forespurt og klikk "Next" for å gå til "taksonomi" side.

10 Skriv taksonomi informasjon som forespurt og klikk "Next" for å gå til "kontaktperson" side.

11 Skriv inn kontaktinformasjon til personen som skal nås i tilfelle noen spørsmål eller kommentarer til søknaden. Klikk "Next" for å gå til "sertifisering" side.

12 Skriv inn all nødvendig sertifisering informasjon og klikk på "Send". Dette fullfører søknaden din.

Hint

  • Den NPPES nettstedet fungerer best i Internet Explorer versjon 6.0 og høyere og Firefox versjon 2.0 og høyere.
  • Bruker-ID kan ikke endres etter valgt og er permanent knyttet til posten.