Hvordan unngå elektrisk Outdoors

March 1

Hvordan unngå elektrisk Outdoors


Raw elektrisitet er en ærefrykt inspirerende naturkraft. Vi temme den, utnytte det, og altfor ofte tar det for gitt. Elektrisk kraft er en faktor av antall elektroner per sekund som strømmer ned en linje, som kan oversettes til strømstyrken, og mengden av potensiell energi disse elektronene har kalt spenning. For en analogi tenke på en hageslange. Mengden av vann som renner er som strømstyrken. Trykket er like spenning. Effekten av vann er et produkt av begge. I likhet med justering av munnstykket på en slange, kan Strømstyrke og Spenning handles frem og tilbake med transformatorer. Kraft er et produkt av begge.

Bruksanvisning

1 Fordi mange produksjonsanlegg er miles fra de urbane områdene der de fleste elektrisitet brukes, så strømbrudd langs linjene er en stor bekymring. Maksimering overføring spenning er som øker vanntrykket i en slange. Det er den beste måten å presse elektrisitet lang avstand fordi det reduserer effekttap. Men svært høy spenning og høy strøm gjør disse makt tårn noen av de farligste delene av en elektrisk rutenettet. Jo høyere spenning jo større er potensialet for elektroner å hoppe gjennom isolatorer. Sørg for å gi alle overførings og kraftlinjer en live køye. Faktisk trenger du ikke engang å berøre en kraftlinje. Hvis du kommer nær nok, og spenningen er høy nok, vil elektrisitet bue. Den beste beskyttelsen her er avstand. For kraftledninger på 50.000 volt eller mindre, holde minst 10 meters avstand. Hvis du ikke er sikker, bo på minst 18 meters avstand. I høyereliggende strøk, hvor luften er tynnere, må du legge til mer luftrom.

2 Før du begynner arbeidet, bygningsarbeidere som må arbeide nær elektriske ledninger skal finne og identifisere hva slags makt ledningene bære. The Los Angeles Department of Water and Power vil flytte eller de-engergize elektriske linjer på forespørsel. Det er ikke nok til å opprettholde personlig luftrom. Alt utstyr er nødt til å holde samme avstand enten det er stillas eller håndbagasje konstruksjonsmateriale. Det er ikke bare god sikkerhet. Det er loven.

3 Ikke fly drager eller frigi Mylar ballong nær kraftledninger. Elektrisitet kan kjøre ned linjene, noe som gir deg et sjokk eller verre. Mylar ballonger utgjøre en større elektrisk fare enn drager fordi sølvbelegg fungerer som en dirigent. Hvis de blir fanget av kraftledninger, kan de bue; forårsaker intens varme som kan korte en transformator, dunke kraftledninger ned og skader hvitevarer

4 Hvis du ser pad mounts i et nabolag uten verktøyet polene er det en god innsats at makten er fordelt i undergrunnen. Du kan ikke se dem, vet ikke at de er der, men kraftledninger under kan være like farlig som de ovennevnte. Aldri anta at du er trygg. Diggers bør alltid ringe på forhånd, for å se på tilstedeværelsen av nedgravde strømkabler. Husk å oppgi den nøyaktige plasseringen av den tiltenkte utgraving. Du er ikke bare forkjøpet et mulig utfall; du kan forhindre elektrisk støt og dens alvorlige konsekvenser.