Hvordan å balansere pH i blodet

October 4

Hvordan å balansere pH i blodet


Måling av hydrogen potensial, eller pH, er i utgangspunktet sier balansen mellom syre og alkaliske i kroppen din. Målt på en skala fra 0 til 14, er nøytral pH 7. Denne balanse er avgjørende for kroppsfunksjoner, fra mat fordøyelse og absorpsjon til riktig blod funksjon. En balansert pH er et viktig våpen for å kjempe mot sykdom og en nødvendig faktor for trivsel av kroppen din. Acidose eller alkalose oppstår på grunn av en ekstrem av enten forhold, et resultat av pH-ubalanse.

Bruksanvisning

1 Trener jevnlig, og ta puste endringer. Friluftsliv og øvelser forsurer urinen og gjøre blodet pH alkalized, og stressende situasjoner senke pH.

Sinne, frykt og angst all øke blodets syrenivået. Når møtt av omstendigheter som utløser slike følelser, ta to til tre minutter på å gjenvinne fatningen ved sakte puste inn og ut for å slappe av. Puste i seg selv er et tiltak for å motvirke surhet. Linda Wemhoff av makrobiotisk diett i California sier at dype pust økter er en naturlig måte å balansere surhet og alkalitet i kroppen. Hyperventilating slik som forårsakes ved å utøve fjerner karbondioksid fra kroppen, å heve pH, og hypoventilating senker den.

2 Konsumere et balansert kosthold. Friske grønnsaker og frukt bidra til å beholde kroppens alkalitet. En diett rik på stivelse, fett, meieriprodukter, raffinert sukker, alkohol og koffein er svært sure. En sunn måltid må inneholde salter som de som finnes i natrium, kalium, magnesium og silisium som de er kjent for å nøytralisere syren. Apple cider eddik er en effektiv Neutralizer.

Alkaliske balanse er viktig fordi det er kroppens forsvarsmekanisme mot sykdommen. Ed Kasper av HappyHerbalist i North Carolina angir at en passende diett består av 35 prosent syre og 65 prosent alkalisk.

3 Kjøp en personlig pH test kit for å nøyaktig overvåke kroppen din. Ved ofte å observere og analysere pH balanse, kan du opprettholde en sunn syre til alkalisk forholdet. Tilstander som diabetes, diaré og oppkast påvirke blodets pH-nivå. Oppkast magesyre kan føre til høye alkaliske nivåer, og diaré fører til store tap av alkaliske juice fra bukspyttkjertelen. For å motvirke dette, ta kalium og natrium løsninger for å erstatte disse saltene tapt gjennom diaré og gjenvinne blodet normale alkalitet. Surhet tapt på grunn av oppkast motvirkes ved en utskifting av saltsyre.