Slik finner du ut eldreomsorg

August 14

Bestemme seg en eldre person trenger kan være komplisert. Familien støttesystem kan være en avgjørende faktor i tilgjengeligheten av ressurser til den enkelte. Dersom familien er støttende og bor i nærheten, og er villig til å være en del av omsorg plan, vil den enkelte ha mer ressurser og kanskje en bedre livskvalitet. For å møte behovet for tjenester for en person som er eldre må du være klar over sin familie støtte system, nåværende levende arrangement, eventuelle forventede forandringer i livet som kan være planlagt, og deres økonomiske ressurser.

Bruksanvisning

1 Gjennomføre en vurdering av den enkelte i sin nåværende levende arrangement. Under vurderingen oppmerksom på eventuelle bekymringer om personens daglige rutine. Du vil ikke merke livsstil preferanser som gjelder. Med andre ord, hvis en person i huset er rotete, må du finne ut om rotet skyldes en manglende evne til å rense eller om det er på grunn av en preferanse for å ha ting på denne måten. Hvis du finner ut at det er deres preferanser du ikke oppmerksom på dette som et underskudd. Hvis du finner ut at oppgavene unngås på grunn av en begrensning, merk dette i vurderingen.

2 også av familiemedlemmer Still spørsmål til den enkelte du skal avgjøre omsorg for, og. Pasienten vil gi deg behovene som er viktigst for henne. Spør om fritidsaktiviteter. Vurdere måter å hjelpe oppmuntre aktiviteter gjennom bruk av hjelpemidler, offentlig transport eller familie engasjement. Finn ut om personen har noen kulturelle eller religiøse preferanser som må vurderes når du utvikler en omsorgsplan.

3 Gjennomgå resultatene av vurderingen, observasjoner og pasient / familie spørsmål. Opplyse pasienten om hjelpemidler teknologi enheter som kan hjelpe henne utføre daglige levende oppgaver lettere. Noen hjelpemidler inkluderer tilpasset bad utstyr til hjelp i toileting behov, kommunikasjonstavler, modifiserte telefoner og modifiserte kjøkken verktøy. Fortell pasienten om finansiering kilder for hvert element. Mulige finansieringskilder er Medicaid, Medicare, privat forsikring, lokale foreninger, kirke grupper, og familien finansiering.

4 Skriv omsorg planer med bistand fra pasienten. Pasienten kan ha et annet familiemedlem for å hjelpe til med planleggingen. Pasienten bør oppfordres til å skrive så mye av planen som mulig, med du opptrer som tilrettelegger, provoserende tanke og tilbyr forslag når det trengs.

5 Identifisere barrierer som hindrer den enkelte fra å opprettholde deres valg av livsstil. Begrenset mobilitet kan være en barriere. Glemme å ta medisiner er en annen. Når identifisert, kan begge disse bli innkvartert med tekniske hjelpemidler. Spørsmålet om mobilitet kan løses med et hjelpemiddel for å flytte rundt i huset og byen, og medisinen problemet kan bli hjulpet med en påminnelse timer.

Hint

  • Kontakt alltid pasienten i personen til å vurdere og endre omsorg planer.
  • Skift aldri en tiltaksplan med mindre pasienten er fullt klar over endringen og hvordan det påvirker henne.