Hva er i Singulair for allergi?

November 14

Singulair er en foreskrevet medisiner som brukes til å behandle astma og allergi symptomer, ifølge Drugs.com. En allergi er upassende reaksjon på en fremmed stoff av kroppens immunsystem. Ditt immunsystem utgivelser ulike kjemiske signaler for å bekjempe inntrengere. Imidlertid er disse kjemiske signaler løslatt mot ufarlige stoffer og årsaken nysing, tett eller rennende nese, bihuler hodepine og hoste. Heldigvis finnes det medisiner som legen din kan foreskrive for å bidra til å redusere disse symptomene. Som med alle medisiner, bør du vite hva som er i Singulair, hvordan det påvirker dine symptomer, og dens mulige bivirkninger.

Montelukast natrium

Den aktive ingrediensen i Singulair er montelukast natrium, ifølge Singulair.com. Denne ingrediensen virker ved å blokkere leukotrien, eller kjemisk signal som forårsaker allergi symptomer. Ifølge Drugs.com, fire av fem store studier viste en signifikant nedgang i allergisymptomer i fagene når du tar Singulair. Mens denne medisinen er effektiv, er det ganske mange bivirkninger som er mulig. Singulair.com lister magesmerter, halsbrann, tretthet, feber, tett nese, hoste, influensa, svimmelhet, hodepine og utslett som vanlige bivirkninger. I tillegg økte blødninger, tretthet, diaré, hevelser, uregelmessig hjerterytme og leddsmerter er mindre vanlige symptomer. Ta kontakt med legen din dersom du er allergisk mot denne ingrediensen eller har betydelige bivirkninger fra denne medisinen.

aspartam

Inaktive ingredienser støtter den aktive bestanddel og hjelpe til med å lette bruken av et spesielt medikament. Singulair.com sier at Singulair tyggetabletter inneholder aspartam som en inaktiv ingrediens. Dette er viktig fordi det er mye uenighet om sikkerheten av aspartam inntak. Men i en artikkel i tidsskriftet Critical Reviews i Toxicology 2007, ble aspartam funnet å være et trygt når det brukes som et søtningsmiddel.

Andre inaktive ingredienser

Singulair.com lister mikrokrystallinsk cellulose, laktosemonohydrat, croscarmellose-natrium, hydroksypropyl cellulose, magnesiumstearat, hydroksypropylmetylcellulose, titandioksid, rød jern-III-oksid, gul jernoksid og karnaubavoks som andre inaktive ingredienser i Singulair. La legen vite om du er allergisk mot noen av disse stoffene før du tar Singulair.