Symptomer på en lekker hjertet ventil

October 19

Symptomer på en lekker hjertet ventil


Hvis du opplever symptomer på hjertesykdom eller har problemer med å puste, kan det være et problem med ventilene i ditt hjerte. Det er mange medisinske tilstander som kan skape lignende symptomer, så det er alltid best å se din lege for å fastslå den eksakte årsaken til dine symptomer. En lekker hjerteklaff kan forårsake ingen symptomer eller lage komplikasjoner.

Identifikasjon

Hjertet har fire ventiler. Det er to på hver side av hjertet. En ventil som skiller de øvre hjertekamrene (atriene). De to andre ventiler tillate blod å strømme fra bunnkamrene (ventrikler) inn i kroppen. Disse ventilene sikre at blodet strømmer i riktig retning.

luftveissymptomer

Hvis ventilene er lekker, så hjertet må pumpe raskere for å kunne levere tilstrekkelig blod til kroppen. Dette kan la deg følelsen kortpustet selv under rutinemessige aktiviteter. Til slutt dette kan skje når du ligger nede også.

Smerte

Hvis ditt hjerte er ikke i stand til å pumpe nok blod, så vil det være en mangel på oksygen i tillegg. Dersom hjertemuskelen ikke får nok oksygen, vil du oppleve brystsmerter når du anstrenge deg.

hjerte aktivitet

Siden hjertet må pumpe hardere for å levere nok blod og oksygen, kan du oppleve rask hjerterytme eller en forhøyet puls. Dette kan merkes som hjertebank.

andre symptomer

Uten nok blod og oksygen kan du føle deg svak, svak eller svimmel under aktiviteter. I alvorlige tilfeller kan dette skje selv mens resten. Legen din kan høre en bilyd når du lytter til ditt hjerte.

komplikasjoner

Uten behandling hjertemuskelen kan bli overarbeidet og til slutt vil det forstørre. Blodpropp kan danne og væske kan sikkerhetskopiere inn i lungene.