Hvordan gjenopprette fra en Livmorhals Disc Replacement Surgery

June 2

Livmorhals platen erstatning kirurgi gjøres når en eller flere degenererte plater som ligger i ryggraden mellom ryggvirvlene må byttes. En kunstig skive er plassert mellom virvlene som gir fleksibilitet og bevegelse til å fortsette ved rygg sted. Dette er i motsetning spinal fusjoner, hvor mobilitet er tapt i ryggseksjonen.
Tiden det tar å komme seg fra cervical platen erstatning varierer fra person til person, avhengig av alder, fitness og helse nivåer, men forventer at minst en åtte ukers gjenopprettingsprosessen.

Bruksanvisning

1 Forbered hjem før operasjonen. Dette betyr clearing gange måter og stier som har hindringer som for eksempel tepper som ikke holder ned. Enten fjerne dem eller på annen måte sikre dem. Plasser elementer du vil trenge regelmessig, for eksempel telefonen, skrivebord elementer og bad elementer på hyller eller tellere som ikke krever noen bøye eller strekke. Hvis du har kjæledyr, ordne for noen å lufte hunden eller rense ut pus kull.

2 Ordne etter en driver. Du vil ikke være i stand til å kjøre hjem fra sykehuset eller kjøre å løpe ærend før du er klarert av legen din. Den aller snarest dette kan skje er at den første postoperativ avtale, men det kan være lengre avhengig av status.

3 Hold ryggen rett. Ikke bøy eller gjøre overdreven strekking, unntatt som angitt av legen din for å opprettholde mobilitet. Når du kommer inn og ut av sengen, sørg for at du sitter og snu overkroppen med bena når du roterer inn og ut av posisjon. Sov med puter som støtter du unngå kaste og slå som kan forårsake smerte og skade.

4 Hold snittet rent og tørt. Du vil ha sting langs snittet området. Når du dusjer, vikle en plastfolie over området og holde denne tørr. Hvis det ikke blir våt, fjerner bandasjen og erstatte den med en ny steril en.

5 Ta smertestillende medikamenter som forskrevet av legen din. Du vil sannsynligvis bli foreskrevet narkotiske smertestillende og anti-krampe narkotika. Du kan bli bedt om å "bruke disse etter behov", sammen med over-the-counter smertestillende medikamenter. Vær oppmerksom på at dette er vanedannende narkotika og bør brukes med forsiktighet. Hvis smertene ikke er lettet ved å bruke dem, snakke med legen din heller enn å prøve å ta mer enn anbefalt.

6 Rest. Legge til rette for så mye hjelp som du kan få, spesielt i de første ukene etter operasjonen. Du trenger hvile for å gjenopprette fra kirurgi og la platen erstatning til riktig satt på plass som kan ta flere måneder.

7 Løft ikke noe, bortsett fra din tannbørste eller kaffekopp. Ved første du virkelig ikke vil føles som å løfte mye av noe, men ikke gjør den feilen å starte å løfte dagligvarer eller tunge poser før legen din har gitt deg klarering.

8 Utfør strekninger og øvelser som angitt av legen din og fysioterapeut. Disse vil bidra til å redusere arrvev og opprettholde fleksibiliteten i ryggraden. Selv om du aldri vil over gjøre det, små bevegelser som nakke strekninger vil hjelpe gjenopprettingsprosessen og forhindre arrvev fra å skape andre problemer.

Hint

  • Bruk alltid narkotiske resepter som foreskrevet og under legens etterretning.
  • Overdreven aktivitet eller komme tilbake til daglige ting som for eksempel rengjøring i hjemmet for tidlig kan føre til re-skade eller feil på ny plate innstillingen. Det er bedre å være føre var og ta deg god tid i utvinningen.