Hvordan bli kvitt Eksem Marks

June 14

En inflammatorisk respons til kjemisk-baserte ingredienser, er eksem en tilstand som oppstår når kjemikalier og parfymer som finnes i kremer og andre kosmetiske irritere huden. Som i 2009, 10 prosent til 20 prosent av verdens befolkning lider av eksem og rapportere symptomer på skjellete, tørr, rød og - i noen tilfeller - hevet hud. Å behandle betingelser, irritanter og allergener må unngås og naturbaserte kosmetikk- og hygieneprodukter som brukes i deres sted.

Bruksanvisning

1 Forhindre nye eksem arr merker ved hjelp av naturlige fuktighetsgivende midler i stedet for steroid basert seg. Ifølge Spice Diva, naturlige fuktighetsgivende agenter bidra til å oppløse eksem arr merker; imidlertid lider bør være tålmodig som resultatene ikke oppnås over natten.
Se etter naturlige ingredienser som havregryn, macadamia olje, avocado olje, D-panthenol og Cetiol CC.

2 Ta en fiskeolje supplement eller øke det daglige inntaket av rå frukt og grønnsaker for å minimere eksem arr merker. Bruk en juicer eller hogge og nyte frukt og grønnsaker som snacks alternativ. Du kan nyte med eller uten andre matvarer eller sauser; satse på tre til fire neve porsjonsstørrelser. Nøtter fra trærne, avocado, asparges og blåbær er gode valg.

3 Bruk aloe vera gel. Påfør aloe vera gel til tegnet områder av kroppen. Påfør daglig for å lette eksem arr og fukte huden. Aloe vera gel kan kjøpes på helse og skjønnhet butikker.

4 Bruk vitamin E olje. Påfør vitamin E olje de tegnet områder av kroppen. En utmerket antioksidant, bør vitamin E-olje påføres daglig for å fukte huden og omvendt arrdannelse og andre eksem og hud-relaterte skader.

5 Bruk urt Tulsi. Med høye antibakterielle og antivirale egenskaper, spyler Tulsi giftstoffer fra hudens porer og regenererer huden til å helbrede eksem arr. Te og urte blander er tilgjengelig og kan kjøpes i drikke form eller tilsatt vann for å lage en te eller urte blanding hjemme.

Hint

  • Vær tålmodig og forventer sakte til moderat resultater som hud regenerering ikke skje over natten.
  • Eksem arr bør behandles med naturlige ingredienser.