Herbal rettsmidler for å kurere alvorlig Sinus Drenering

November 4

Alvorlig sinus drenering kan tyde på bihulebetennelse, en betennelse i bihulene. Bihulebetennelse kan være en kronisk tilstand eller, i akutte tilfeller, et symptom på en øvre luftveisinfeksjon. Med rikelige mengder drenering, er det viktig å se etter endringer i farge. Mørk gulaktig og grønnaktig slim er en sannsynlig tegn på en infeksjon. Urter kan hjelpe med drenering, lunger og med infeksjoner.

Boost immunsystem

Fordi alvorlig drenering kan signalisere en infeksjon, kan det være nyttig å starte på en immun-boosting regimet umiddelbart. Når nesegangene er forverret til det punktet av overdreven drenering, vurdere å ta echinacea og goldenseal roten. Echinacea har antibiotika og antivirale egenskaper som hjelper lymfesystemet og hevelse. Goldenseal er en god, generell immunsystem booster som også renser kroppen. For en tonic for å beskytte immunforsvaret, prøv Astragalus. Urten hjelper også ved å fungere som et vanndrivende å redusere ødem.

Soothe Betennelse

Marsh mallow (urt, ikke confection) er bra for lindrende betennelse, som er sannsynlig årsak til drenering. Echinacea og goldenseal har også anti-inflammatorisk egenskaper. En annen urt for å redusere betennelse i slimhinner, mest spesielt i mage og tarm områder (som kan bli irritert av overdreven sinus drenering når magen), prøv glatte alm.

mer hjelp

Andre naturmidler som kan hjelpe omfatte anis, horehound, bukkehornkløver, lobelia, mullein, rødkløver og nyper. Bukkehornkløver er spesielt bra for å hjelpe redusere sinus slim. Lobelia fungerer som en hoste suppressant og relaxant, redusere tilhørende symptomer på sår hals, noe som ofte følger med sinus drenering. Mullein hjelper til med å puste og kjertel hevelse assosiert med irriterte sinus passasjer. Fordi alvorlig drenering kan være forbundet med en bakteriell infeksjon, kan rødkløver hjelpe som urten er et blod renseren, virker som et antibiotikum og er god for å bekjempe bakterier. Rose hofter er også bra for generelle infeksjonsproblemer.

Advarsel

Alle urter bør behandles som medisin. Husk at mange medisiner har sine røtter i noen urt eller plante. Som sådan, snakk med legen din før du tar urter, spesielt hvis du tar andre reseptbelagte medisiner, fordi urter kan samhandle, forårsaker dine medisiner for å være ineffektiv eller produsere verre bivirkninger.