Truede medisinske urter

October 31

Truede medisinske urter


Native medisinske urter og planter er en skattekiste, og ikke bare av helsemessige årsaker. De bidrar også til naturlig biologisk mangfold. Dessverre har mange medisinske urter og planter i Nord-Amerika er truet eller i tilbakegang.

årsaker

Interessen for urter vokser, og med det vokser markedet. Dette har ført til overbeskatning av enkelte ville urter fra sine opprinnelige leveområder. Utvikling og menneskelig aktivitet skape kaos på sine områder. Disse faktorene redusere oddsen for den langsiktige bærekraften i disse anleggene.

Hva Urter er truet?

De tre urter som oftest nevnes som blir truet i hjemområder er ginseng (Panax Ginseng), goldenseal (Hydrastis canadensis) og Purpursolhatt (Echinacea angustifolia). Bedre terminologi kan være å kalle dem "utsatte" planter. En non-profit organisasjon som heter forente Plant Savers har en komplett liste over utsatte urter på deres hjemmeside.

Hva blir gjort?

Det er innsatsen som er gjort for å beskytte innfødte urter. Høsting av enkelte ville planter er ofte regulert i nasjonale og statlige skoger. Enkelte stater kan og vedta lover for å beskytte disse plantene. Konvensjonen om internasjonal handel med truede arter, bedre kjent som CITES, skjermer og lisenser internasjonal handel med utvalgte arter. Også, non-profit organisasjoner som United Plant Savers gjøre forskning, opplyse offentligheten og beskytte disse urter med målrettede programmer.

Hvordan hjelpe

En enkel steg alle kan ta er å avstå fra å plukke eller fjerne ville blomster eller planter fra deres leveområder. Du kan vokse passende innfødte urter selv, eller identifisere og beskytte de som allerede kan være økende på din eiendom. Forente Plant Savers oppfordrer også startplante helligdommer. Informasjon om dette finner du på deres hjemmeside.

Forskning Din Herbal kjøp

Noen leverandører av medisinske urter jobbe hardere enn andre til å tilby bærekraftige produkter. Forskning vil lede deg til leverandører som ikke bare gir god kvalitet urter nå, men å sikre at de vil fortsatt være tilgjengelig for fremtidige generasjoner.