Natual Cures for migrene

June 13

Migrene kan være ødeleggende for mange mennesker. Foruten fryktelige verke i hodet, migrene sufferers er følsomme for lys og lyd, noe som gjør det vanskelig for dem å arbeide eller fungere normalt. Noen mennesker liker ikke å ta medisiner for å lindre deres migrene; de foretrekker mer naturlige rettsmidler og botemidler. Det er flere måter å bli kvitt migrene, men husk at naturlige botemidler ikke fungerer for alle.

kosttilskudd endringer

Eliminer utløser migrene fra kostholdet ditt. Meieriprodukter synes å være den største trigger for migrene. Andre mat utløser inkluderer fjørfe og egg, sjokolade, hvete og biff. Mange ganger matvareindustrien er problemet, mens tilsetningsstoffer er ofte skylden for migrene. Produsenter legger MSG, kunstige søtningsmidler og mat fargestoffer til nesten alle behandlet butikk-kjøpte mat.

For å teste dette, for eksempel eliminere kylling fra kostholdet. Hvis det eliminerer migrene, som kan være utløseren problem. Introduser kyllingen tilbake i kostholdet, men denne gangen kun kjøpe økologisk kylling å eliminere alle kjemikalier og tilsetningsstoffer som finnes i jevnlig behandlet kylling. Dersom migrene kommer tilbake, eliminere kylling for godt.

Pass på hva du drikker i tillegg. Koffein er en viktig årsak til migrene hos enkelte mennesker. Begrens brus eller kaffe inntak eller slette den fra kosten alle sammen.

aromaterapi

Introduser urte dufter til ditt hjem for å hjelpe kurere migrene. Rosemary er gunstig for dem som lider av migrene. Brenne litt rosmarin røkelse. Gni nakken med rosmarin olje for å lindre smerten av migrene. Denne urten er tilgjengelig på mange helsekostbutikker eller på nettet.

urter

Ta et kosttilskudd av feverfew, som er tilgjengelig på helsekostbutikker eller online urte butikker. Dette er en naturlig behandling for dem som lider regelmessig av migrene. Strekke blodårene i hjernen forårsaker migrene. Feverfew hjelper blodårene til å trekke seg sammen, lindre smerter og press forårsaket av migrene. Sjekk med din helse butikken representant å sørge for at feverfew inneholder en nødvendig ingrediens som heter parthenolide. Ta feverfew daglig for å holde migrene unna.

Andre tiltak for sporadisk migrene

Slappe av. Stress er ofte en grunn av sporadisk migrene. Ta en liten stund ut av din travle timeplan til å gjøre noe du liker. Legg deg ned i noen minutter og lukke øynene for å lindre noen av stress og smerte fra migrene.

Masser dine templer og nakke. Eller enda bedre, få noen andre til å massere tinningene og nakken. Se en profesjonell massør som vet trykkpunkter for å lindre migrene.

Veksle mellom varme og kalde omslag på hodet. Hvis det er mulig, sette noen rosmarin inn i en varm / kald pakke og puste dypt som migrene er lettet.