Naturlig hodelus Remedy

July 9

Hodelus infestation ofte påvirker barn, men det kan også påvirke voksne. Lus er parasitter som lever av blod som de får fra biting hodebunnen. Hodelus legger egg i håret, og angrepet er rask. Du kan sende hodelus til andre via nærkontakt. Det er noen vanlige over-the-counter behandlinger for lus, men du kan også bruke urtemedisiner for å ødelegge lus og egg.

Hodelus Symptomer

Du vil merke intens kløe i området av hodebunnen, rundt nakken din og rundt ørene; Dette er forårsaket av en allergisk reaksjon på biter fra lus på hodebunnen din. Du kan oppdage lus krypende rundt nakke i nakken og ørene når smitten blir intens. Du kan også legge merke til små egg nær røttene av håret ditt som ser litt ut som flass, men som er vanskelig å fjerne med en kam eller børste. Hvis du har hodelus, eller hvis du mistenker at du har hodelus, bør du avstå fra å dele skjerf, luer, caps, kammer, børster, barrettes, hår tilbehør eller hodetelefoner. Unngå å dele puter, håndklær, tepper og klær.

Quassia

I "Herbal Behandling av barn: Western og ayurvedisk Perspectives," forfatter Anne McIntyre forklarer at quassia brukes til å behandle hodelus forhold. Quassia er en urt som inneholder terpenoider og quassinoids som hjelper ødelegge lus egg samt levende parasitter. Lag en batch av quassia te å bruke som en vask for hodelus. Tilsett 1 oz. av quassia chips til 10 oz. med varmt vann. La blandingen avkjøles før du bruker på hodet. Løsningen må masseres inn i hodebunnen og rundt nakken. La i over natten, og vaske det ut av håret neste morgen. Desinfiser alle klær, sengetøy og personlig hygiene elementer for håret. Sug børster og kammer i quassia og vann over natten, og vaske alt sengetøy i varmt vann for å ødelegge hodelus. Gjenta denne prosessen til alle nits og levende parasitter har blitt ødelagt. Det er ingen kjente bivirkninger forbundet med bruk av quassia som en hodelus behandling.

Hvitløk og Tea Tree Oil

I "Healthy Healing: A Guide til Self-Healing for alle," Linda Page forklarer at en blanding av hvitløk og tea tree olje kan bidra til å eliminere hodelus forhold. Bland 12 dråper hvitløksolje, 12 dråper tea tree olje og en halvliter vann. Påfør blandingen tre ganger og fjerne etter den tredje søknaden med en goldenseal te skylling. Lag en goldenseal te skylling av brygging 2 g goldenseal tørket urter i 2 kopper varmt vann; la blandingen avkjøles helt før du bruker den. Gre gjennom håret med en fin-tann kam for å fjerne eventuelle gjenværende egg.