Hvordan redusere størrelsen på lårene

July 1

Hvordan redusere størrelsen på lårene


Lårene er ofte gjenstand for mange kvinners laments, spesielt når badedrakt sesongen ruller rundt. Noen kvinner føler at deres lårene touch for mye i midten, mens andre mener lårene er ikke tonet nok til å bruke shorts. Andre føler at lårene er litt for stor. Her er noen forslag til hvordan du kan takle det vanskeligste delen av kroppen.

Bruksanvisning

1 Innse at du ikke kan fysisk "spot redusere", som refererer til å bli kvitt fett utelukkende på ett område av kroppen - uansett hva vekttap kosttilskudd eller vekttap produkter si. Det er også umulig å bli kvitt fettceller når du har dem. Men det finnes måter å krympe dem.

2 Du trenger å gå ned i vekt for å krympe lårene; redusere det samlede kroppsmasse og fettcellene vil også avta i størrelse. Dette kan gjøres på flere måter som er oppført nedenfor.

3 Avstå fra strenge, umulig å opprettholde dietter. I stedet vedta et vekttap program der du tar i mindre kalorier i kostholdet ditt totalt. Og raske vekttap mål er ikke sunt, så holde seg borte fra dietter som tilbyr "den raskeste måten å gå ned i vekt" eller lignende. En god tommelfingerregel er å ta målvekten og multipliserer det med 11; Dette er antall kalorier du trenger for å opprettholde den vekten.

4 Fokus på vekt-baring øvelser som involverer bena for et effektivt vekttap strategi. Løping er en vekt-Baring trening; svømming er det ikke. Disse vil redusere lår størrelse ved å gjøre bena ser slankere og sterkere.

5 Prøv å løfte vekter med bena som leg curls og presser. Hvis du er bekymret for muskel og "bulking opp," løfte lettere vekter og gjøre flere repetisjoner. Gjør plie knebøy og utfall også vil målrette musklene på innsiden av lårene. Se Resources linker.

Hint

  • Vurdere å søke råd fra en personlig trener om kosthold og mosjon.
  • Hvis du aldri har gjort beinøvelser, begynne langsomt.
  • Hold deg unna vekttap kosttilskudd og andre uregulert vekttap produkter.