Alternativ behandling for essensiell tremor

January 16

Essensiell tremor er et mysterium. En type ufrivillig risting bevegelse i hvilken ingen årsak kan identifiseres, skiller den seg fra rystelser som er symptomer på sykdommer som Parkinsons og andre. Essensiell tremor involverer hender og hode, sammen med stemmen i mange tilfeller. Diagnose gjennom en prosess med eliminering er første skritt mot riktig behandling.

Diagnose

Tydeligvis en lege kan ikke gi deg en blodprøve for å finne ut om du lider av essensiell tremor, men testen er nyttig i utelukker andre alvorlige forhold som kan være ansvarlig for rystelser eller risting.

Utelukker andre årsaker er diagnostisk verktøy for essensiell tremor. Nevrologiske eksamener vil sjekke dine reflekser og reaksjoner på opplevelser. Blodprøver utelukke tilstander som skjoldbrusk sykdom som forårsaker skjelvinger.

Gjør en avtale med legen din for å finne årsaken til dine skjelvinger og den beste behandling tilnærmingen for din tilstand.

Livsstil endringer

Legen kan foreskrive medisiner for å behandle essensiell tremor, for eksempel betablokkere og antiseizure narkotika. Du kan også minimere rystelser ved å gjøre noen kosttilskudd og endringer i livsstil. Unngå koffein og alkohol. Eliminere koffein kan ikke stoppe skjelving, men mat og drikke som har koffein vil gjøre rystelser verre.

Avslapping teknikker kan hjelpe også. Igjen, stress reduksjon ikke en kur for essensiell tremor, men for mye stress kan gjøre symptomene verre. Få nok hvile og unngå å bli trett.

Bruk disse livsstilsendringer sammen med tradisjonelle medisinske behandlinger eller alternative behandlinger for essensiell tremor. Gjør alt for å eliminere ting som gjør symptomene verre.

alternative behandlinger

Mange pasienter med essensiell tremor slå til alternative behandlinger når tradisjonell medisin ikke klarer å dempe rystelser. Behandlinger som akupunktur og hypnose er ikke undersøkt nok til å avgjøre om de er effektive.

Noen pasienter har funnet lindring fra skjelvinger gjennom alternative behandlinger, men diskutere disse metodene med legen din først.

Noen profesjonelle akupunktører og hypnotisører vil forsøke å behandle din tilstand. Biofeedback og massasje kan også være effektivt. Eksperimenter med ulike metoder for å finne den rette for din tilstand.