Hvorfor er egg Rik på Omega 3 bedre for deg?

January 26

Hvorfor er egg Rik på Omega 3 bedre for deg?


Ikke alt fett er dårlig for deg. Forskning har vist at omega fettsyrer er bra for deg. Omega 3 fettsyrer finnes i linfrø, laks, reker, østers, rapsolje, soyaolje og nå, egg fra lin korn-matet høner.

Helsefordeler

Noen av de helsemessige fordelene av omega 3 er forbedret hjernens funksjon og hjerte helse, lavere kolesterolnivå og redusert betennelse. Omega 3 kan også lindre noen symptomer på leddgikt, ADHD (attention-deficit hyperactivity disorder) og depresjon.

Ny kilde til omega 3

Mange eggprodusenter er nå mate høner 10 til 20 prosent linfrø korn for å produsere egg er rike på omega 3 fettsyrer. Den linfrø er høyere i omega 3 og lavere i mettet fett enn andre kornsorter.

betraktninger

Foreløpig er det en debatt om hvor mye omega-3 og omega-6, en annen fettsyre, du bør spise i kostholdet ditt. Begge konkurrerer om plassen i cellemembraner.

anbefalinger

Ifølge Merck Manual, bør essensielle fettsyrer utgjør 1-2 prosent av kosten kalorier for voksne, med et forslag til forholdet 10: 1 for omega 6: omega 3 fettsyrer. Olivenolje, for eksempel, har et forhold på 10: 1.

Omega-fettsyrer i Egg

Standarden egg har en essensiell fettsyre-forhold på 18: 1. Som mange matvarer, egg med høyt omega 3 har gode kvaliteter, men de trenger å være en del av et balansert kosthold.