Hvordan bli kvitt en dårlig øreverk

November 28

En øreverk eller otalgia, er en svært vanlig medisinsk problem for både voksne og barn over hele verden. Denne lidelsen er vanligvis på grunn av en ytre eller indre øret infeksjon. Det kan også være forårsaket av mastoiditis, en infeksjon i skallen sin mastoid bein som ligger bak det ytre øret. Omvendt kan øret smerter også oppstå fra infeksjoner og forstyrrelser i nervene som omgir øret, som kan ha sin opprinnelse fra tannforhold, kjeve uorden eller hals lidelser. Hvis venstre ubehandlet, kan øret aches forårsake alvorlig ubehag og til og med døvhet. Ved å ansette alle rettsmidler nedenfor, kan du effektivt bli kvitt en øreverk.

Bruksanvisning

1 Svelg litt vann eller mat. Svelging kan lindre øreverk ved å fjerne trykket som normalt bygger seg opp bak trommehinnen. Trykket er vanligvis forårsaket av en bakteriell ørebetennelse eller en endring i været. Tyggegummi eller utgir seg for å tygge kan gi deg den samme effekten.

2. Plasser 2-3 dråper av hvitløk olje til de berørte øret tre ganger daglig. La dråpene i øret i ca 30 minutter. Skylle øret helt ut med varmt vann etterpå. Allicin er den potente aktive ingrediensen i hvitløk. Det fungerer som en naturlig antibiotika som kan ødelegge eventuelle bakterier infiserer øret og forårsaker øret aches. Du kan kjøpe hvitløksolje på din lokale helsekost butikk.

3 lindre øreverk ved å bruke en varm pakke til det. Varmen fra den varme pakke vil utvide blodårene i øret, noe som reduserer smerte. Dekk varm pakke med en ren klut før du bruker den til de berørte øret. Legg deg ned på siden og bruke pakken på øret i ca 20 minutter. Vente tre timer før reapplying. Gjør dette tre ganger daglig.

4 Bruk en over-the-counter smertestillende som ibuprofen eller paracetamol. Denne medisinen er effektiv i å lindre smerte og redusere feber assosiert med en ørebetennelse. Les alltid anbefalingen på pakken for å bestemme doseringen.

5 Snakk med legen din hvis din øreverk vedvarer eller forverres. Hvis øreverk er ledsaget av høy feber og er intens, se en lege er et must. Intense smerter med feber kan være en infeksjon av mellomøret, noe som krever antibiotikabehandling. Hvis venstre ubehandlet, kan pus dannes i øret og forårsake døvhet.

Hint

  • Du må ta kontakt med lege før du tar fatt på selv behandlinger for øret aches.