Forskjellen mellom høreapparater og Cochlea implantat

November 15

Forskjellen mellom høreapparater og Cochlea implantat


Professor Adrian Davis av den britiske MRC Institute of Hearing Forskning spår at nedsatt hørsel skal slå over 700 millioner mennesker innen 2015. Digitale høreapparater og cochlea implantat kan bidra til å forbedre kvaliteten på lyden for dem som lider av hørselstap.

Funksjon

Et høreapparat fungerer ved å sende forsterkede lyden gjennom den ytre og mellomøret til hårcellene i det indre øret. Et cochlea implantat forbigår ødelagte hårceller og direkte stimulerer hørselsnerven ved å sende elektroniske signaler til implantert elektroder.

Betydning

Et høreapparat kan hjelpe de med mild til alvorlig hørselstap som kan dra nytte av forsterkning av lyden. Et cochlea implantat er bare tilgjengelig for dem som har alvorlig til dyp sensorinevralt hørselstap, og kan ikke bli hjulpet med et høreapparat.

Egenskaper

Et høreapparat er en liten ekstern elektronisk enhet slitt i eller bak øret. Et cochlea implantat består av interne elektroder implantert i cochlea som blir stimulert av en ekstern enhet slitt bak øret eller på kroppen.

Misforståelse

Hørselstap som følge av ødelagte hårceller i dag kan ikke repareres av medisin, kirurgi eller høreapparater. Et høreapparat eller cochlea-implantat vil ikke helt gjenopprette normal hørsel.

berømte Ties

Ex-president Bill Clinton var utstyrt for høreapparater i 1997 og bærer dem i begge ørene. Politisk kommentator Rush Limbaugh mottatt et cochlea implantat i 2001.