Årsaker til Bone Spurs stikker inn i ryggmargen

March 7

Tiny, pekte benete utvekster som utvikler på kantene av et bein er bein spurs eller osteofytter. De fleste bein spurs kan gå ubemerket i år på grunn av ingen symptomer. Men hvis de gni mot nærliggende bein eller nerver, de kan være smertefullt.
Smerter i nakke eller rygg som stråler inn i lemmer eller svakhet i ekstremiteter kan være forårsaket av bein spurs som stikker innover og presser mot nerver eller ryggmargen. Spinal bein sporer kan ofte påvirke funksjonen til blæren og tarmer.
Kollagen og leddbånd utgjør ryggsøylen som skiller de 32 ryggvirvel segmenter av ryggraden. Fungerende som støtdempere, diskene lar ryggraden til å være fleksibel i hvert segment. Disker er ansvarlig for bevegelighet i nakken og korsryggen. Under hver vertebra og bak disken er et par av nerverøtter. Disse exit spinalkanalen.
Bone spurs kan være forårsaket som kroppen forsøker å reparere tapt brusk brytes ned av sykdom eller tilstand. Spurs forekommer vanligvis i ryggen, ryggraden og rundt noen felles berørt av degenerert brusk. Spurs uten symptomer kan noen ganger nytte kroppen som de legger stabilitet til degenereres ledd.

Bone Spurs forårsaket av betennelse

Når tendinitis eller degenerativ artritt blusse opp, ble cellene i kroppen som danner ben stimulert av betennelse å avsette ben i det betente området. Dette vil etter hvert danne en spore. Bone spurs i ryggraden er ofte forårsaket av lokal betennelse.

Bone Spurs forårsaket av Spinalstenose

En medfødt eller spinal degenerasjon kan forårsake bein i ryggraden til smale, forårsaker spinal stenose. Leddene i ryggsøylen eller forskyvning av ligament kan forårsake en betennelse å oppstå som oppfordrer bein anspore vekst. Sporer i sin tur bidra ytterligere til trykket på ryggmargen.

Bone Spurs forårsaket av oppvask

Diffuse Idiopatisk Skeletal Hyperostose (oppvask) er en form for degenerativ leddgikt med forkalkninger som oppstår på sidene av ryggvirvler. Oppvask er forbundet med senebetennelse. Forkalkning av sener der de festes til benet kan forårsake bein spurs. Hælspore er felles for mennesker som lider av oppvask.

Bein spurs forårsaket av Spondylose

Korsrygg og cervical spondylose er ofte forbundet med slitasjegikt. Gjentatte stress til et lite område av bein kan føre til disk mellomrom mellom ryggvirvlene i nakken eller korsryggen å degenerere. Denne type skade kan utløse bein spurs.

Bein spurs forårsaket av aldring

Som ledd alder og brusk begynner å bryte ned, kan kroppen forsøke å reparere seg selv ved å erstatte tapet ved å skape nye bein langs eksisterende bein. Aldring leddene kan ha nytte av å la de stabiliserte områder å omfordele vekt og beskytte den gjenværende brusken. Hvis spurs ikke forårsaker smerte eller tap av bevegelse, har den personen kanskje ikke vet sporen veksten skjedde.