Hva er fordelene med Grape Seed Concentrate?

November 16

Hva er fordelene med Grape Seed Concentrate?


Drue frø inneholder en naturlig plante stoff som heter proanthocyanidine, en type plante flavonoider kjent for å være en kraftig antioksidant som bekjemper frie radikaler og forsterker effekten av andre frie radikaler mannskaper som vitamin C og E. Grape seed extract er ikke giftig og har meget få bivirkninger. Drue frø er et naturlig biprodukt av vinproduksjon og er billig å behandle. De er ofte foreskrevet av naturopaths og vestlige leger til mennesker som lider av en rekke helseproblemer.

God for hjertet og sirkulasjonssystemet

Vitenskapelige studier har vist at druekjernekonsentrat (også noen ganger kalt druekjerneekstrakt) er nyttig i behandling av hjerte-og karsykdommer, høyt blodtrykk og høyt kolesterol. Fenolene i drue frø hemme blodplateaggregasjon, redusere betennelse, styrke blodkar og kapillærveggene, og forbedre funksjon av sirkulasjonssystemet.

Behandling og hemme kreft

Studier har vist at druekjerne konsentrat inneholder en polyphenol kalt resveratrol som hemmer kreftcellevekst. Druefrøekstrakt har vist seg særlig effektiv i behandling av hudkreft og har potensial til å erstatte kjemoterapi uten de toksiske bivirkninger. Den kan brukes både til å behandle kreft og som et forebyggende tiltak for de med en tidligere historie med vellykket behandlet kreft.

Bra for hjernen

På grunn av dens enestående evne til å krysse blod / hjernebarrieren, har druekjerne konsentrat potensiale til å bekjempe frie radikaler i blodkarene i hjernen, og dermed redusere risikoen for slag. Grape seed extract har også vist seg å redusere utviklingen av Alzheimers sykdom og øke kognitive evner generelt.

Bra for huden

Druefrøekstrakt gratis-radikal-bekjempelse evne gjør det en god alliert for huden. Dens antioksidantegenskaper hjelpe kroppen i å reparere kollagen for å glatte ut rynker og gjør for sunnere, mer smidig hud.

Flere fordeler

Grape seed ekstrakt har også vist seg å bidra til å helbrede tannkjøttsykdommer, drar de med diabetes og har antibakteriell, soppdrepende og antivirale egenskaper. Det er også ofte foreskrevet for å behandle parasitter og gjenopprette en sunn bakteriell balanse til kroppen.

Forsiktighetsregler

Fordi behandling med druekjerneekstrakt er et relativt nytt og alternativt konsept, er det ennå ikke mulig å si hvor effektivt det vil vise seg å være i det lange løp. Noen bivirkninger har blitt nevnt, slik som hodepine, tørr / kløende hodebunn, svimmelhet og kvalme.